103 entry daha
  • yahu biz sıkıldık anlatmaktan, siz anlamamaktan sıkılmadınız bu eşcinselliği. kendiniz uydurup kendiniz inanıyorsunuz.

    a. "kıllı adamlar birbirini zigiy": semra özal'la turgut özal çiftini hayal et. olmadı süleyman demirel ile nazmiye demirel çiftini hayal et. heteroseksüellik dediğin de maalesef bundan ibarettir hocam. kıllı adam diyerek neyi ispat ediyorsun ki, johnny depp'le brad pitt tav olsun heteroseksüel halimle katılmayan yavşaktır. o adamlar kadar güzel kadınlarla kaç tanemiz beraber oldu ki? senin kıllı göbekli adam olmama ihtimalin ne kadar ki? laf olsun torba dolsun işte.
    b. "eşcinsellerin anüsleri bıdıbıdı": eşcinsel dediğimiz şey eşcinsel erkek değildir arkadaşım, seksizmden daha bunun ayırdına varamamışsın ki. kaldı ki her eşcinsel erkek anal ilişkiye girer diye bir şey olmadığı gibi, erkekle kadın da anal seks yapabilir. resmen kıçınızdan kural diye uydurduğunuz aktif/pasif ayrımı da gerçek hayatta pek karşımıza çıkmaz. eşcinsellik birinin eril birinin dişil rol aldığı bir şey değildir, algınız onunla sınırlıysa bunun sorumlusu da eşcinseller değillerdir.
    c. "aids yayılıyor, hastalık vırvır": yahu hakikaten cinsel bilgi sıfır. heteroseksüel ilişkilerde bir melek gelip çükünüzün etrafını mı sarıyor? bir kadınla bir erkek yatınca hastalık bulaşmıyor mu? çokeşliliğe karşıyım desen anlayacağım, bunun eşcinsellikle ne alakası var vre zındık?
    d. "bunlar fizyolojik psikolojik bokpüsür": bilimsel sözcük kullanınca bilimsel konuşmuş olmadığımızın farkına varsak keşke. ortada ne bir düzgün yayınlanmış makale var bunu savunan, ne de bunu savunup da dünyada şarlatan olarak bakılmayan doktor. dağ gibi literatüre götünü dönüp okumazsan böyle şeyler dersin tabi.

    büyük harflerle "beeen caahiilliim, beeen işkembeeii kübraadaaan sallııyoruuum" yazın bunları yazacağınıza, hem içeriğin niteliği değişmez, hem az karakter tutar, hem de okumaya başladığımızda hızlı bitiririz.

    (bkz: eşcinselliği sapıklık sanmak/@anakha)
1508 entry daha
hesabın var mı? giriş yap