7 entry daha
  • başta ekşisözlük olmak üzere internet üzerindeki bir çok sitede her geçen gün sayısı artan gereksiz insan türü. insana okuduğunu, izlediğini zehir eden bir tür bu.

    ben bu adamları gerçekten anlayamıyorum arkadaş; yani bir insanı hastalıklı bir şekilde bir takıma, oyuncuya, telefon markasına, konsola vb. hastalık derecesinde bağlayan şey gerçekte nedir? bakın mesela aşağıda bir kaç başlık vereceğim; girin ve özellikle yakın tarihli mesajlara bir göz atın; karşıdakine geri zekalı diyen mi ararsın, dallama diyen mi; hepsi var.

    (bkz: alex de souza vs gheorghe hagi)
    (bkz: cristiano ronaldo vs lionel messi)
    (bkz: lebron james vs kobe bryant)
    (bkz: xbox 360 vs playstation 3)

    eskiden yine atışmalar olurdu kullanıcılar, beğenenler arasında ama bir yerde kalırdı bu tartışmalar; önemli olan üzerine keyifli sohbet yapacak, eğlenecek bir şeyler yaşamaktı; artık çok az kaldı bu kişilerden; şimdi kalkıp da adamın tuttuğu takıma, oyuncuya, konsola vb. bir laf etsen sanki anasına küfretmişsin gibi karşılık veriyor, küfürün bini bir para. ben artık bu adamlardan bıktım kardeşim, bundan sonra burada gördüğüm olunca da entrysinin altına bu entry'yi bkz vereceğim, kimse kusura bakmasın. belki okur da biraz silkelenir, utanır kendinden.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap