7254 entry daha
  • --- spoiler ---

    desmond o uçakta ne arıyordu diyen arkadaşlar için;

    desmond neden uçakta?, çünkü jack'in plan işe yaradı ve bomba sayesinde ada sulara gömüldü ve desmond o adaya hiçbir zaman düşmedi çünkü 1977'de battı ada.. hidrojen bombası, boom! juliet'in sawyer'a it works dediği bu.. ki zaten işe yaradığını uçağın düşmemesinden anlıyoruz..

    uçağın düşmediği ve bombanın işe yaradığını kabul ediyor isek o halde desmond'ı hiç sorgulamamamız gerekiyor. olmayan adada, ya da hadi ada yerindeyse bile, o manyetik alan bombayla yok edildiğini kabul ediyor isek o halde en azından ambar yok ki ortada sayıların basılması gerektiği.. o sayılara hiçbir zaman basmadı desmond efendi ve işte desmondcık kimbilir nasıl bir hayat sürdü, neler yaşadı ama bomba işe yaradıktan sonra adam oceanic uçağında da olabilir, jay leno showunda da..

    ama yoksa değil mi?* neticede jack yerine döndüğünde desmond'ın yerinde yeller esiyor.. ki zaten boşuna sordurmadı senaristler jack'e o soruyu, nerde bu adam diye rose'a.. bir hinlik çıkacak ama işe yaradıysa bomba sevgili arkadaşlar, desmond her yerde olabilir, şaşırmamak lazım...

    --- spoiler ---
7350 entry daha
hesabın var mı? giriş yap