13 entry daha
  • kürt faşizminin bir ritüelidir ölümü. barış, demokrasi, gardaşlık terimlerinin anlamını bir zerre olsun bilmeden, ağızlarından salyalar saçarak haykıran köpeklerin kurbanı olmuştur. gencecik bir kızın hayatı sönmüştür. neden?

    sizler için bir milat olmayacak belki ama bu tarih benim içimde bir milat. sizinle artık kesin olarak barış falan istemiyorum. bundan sonra açılım mevzubahis olduğunda sizinle tartışacağım tek şey fermuar açılımı olacaktır. olaya bak! insanlıktan nasibini alamamış soysuzsuzlarla demokrasi tartışıyoruz... allah hepinizin belasını versin! tek bir satırla, bir cümleyle, şu ölüme haklı nedenler vermeye kalkan herkesin allah belasını versin! yeter be! yeter!

    4 yıl sonra ihtiyaç duyulan edit: zamanla insanların düşüncelerinde ve bakış açılarında değişiklikler olabiliyor. bugün okuduğumda görüyorum ki söylemlerim fazlasıyla ırka yönelik anlaşılabilecek vaziyette. durumun aslı şudur; ben faşist değilim, faşizme karşıyım. karşı olduğum tek ırk, insan ırkıdır. bu soysuz, kendisinden başka hiçkimseyi düşünmeyen primat ırkıdır.
285 entry daha
hesabın var mı? giriş yap