1 entry daha
  • iyi bir tuşe, sağlam bir amplifikatör ve ortanın üstü bir elektro gitar ile hemen hemen gereği olmayan manyaklıktır. forumlarda yok boss'muş, mxr'mış şeklinde ötüp ötüp her konuda ahkam kesen müzisyenlere nacizane tavsiyem, daha az forum daha çok gitar olacaktır. zira forumlarda fikir alıcaz verecez, arada da artistiğimiz olacak derken gitar çalmaya ne kafa kalır ne motivasyon. ha boss'u beğenmedim mxr severim ben diye ortada gezen varsa, zaten gitar çalmasın, zira aradaki farkı ayırt edebilmek için 18 19 senelik gitarcı olmak lazım en az.
    forum mode on: öte yandan boss modellerinden hakikaten fark yaratacak bir overdrive pedalı peşinde olan forum kullanıcısı dostlara tavsiye: vox big ben overdrive, ibanez ts 808 veya xotic bb preamp-ac booster. piyasada bunun dışındaki hemen her model, boss'un od 2, sd2 ve ds1 modellerinden çok da farklı değil. hatta japon bir od3'ü her türlü rat veya ibanez ts 909'a tercih ederim.
    forum mode off: kısacası ülkemizde müziğin her alanında çok sık rastlanan müzik aleti fetişinin en yaygın halidir. hal böyle olunca ödüller kazanıp milyonlarca tl ciro yapan gruplar, sahnede alt yapı bazlı müzikten kurtulamıyorlar. kısacası az laf çok iş, az pedal bol tuşe dedirten manyaklıktır.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap