16 entry daha
  • şimdi efenim gayetle yapılan sapla samanı karıştırmak yanlışı var bu gibi durumlarda bu protestocu arkadaşlara da yapıldığı gibi.

    bir kere niyeti baştan gösteren şey kişileri nasıl nitelendirdiğin. sen adına "6 ekim 2009 imf istanbul toplantısı protestocuları" deyip altına "şöyle kakalar böyle vandalistler" yazıp genellersen orada bir durum değerlendirmesi, eleştiri değil durumdan istifade edip bir sol kötülemesi yaparsan "hop" diye bir ses duyabilirsin kulağının dibinde.

    "6 ekim 2009 imf istanbul toplantısı protestocuları" o sömürgen, kan içicilere karşı yaratıcılıktan uzak ya da değil elinden, aklından geldiğince ses çıkarıp, protesto etmeye niyetlenmiş, başına gelebilecek türlü şiddeti göze almış, sadece kendini değil tüm insanlığı düşünen insan topluluğu.

    aralarında esnafa, vatandaşa zarar vermiş, gözü dönmüş, "yanlışlarda", kendi ezberinden bakan cahiller yok mu? var. bunlar eleştirilemez mi? dibine kadar eleştirilir ki en önemli sebebi senin amacına, yoluna daha çok fayda sağlayasın. ama dediğim gibi bunu yaparken genelleyip başka bir yere varmaya çalışılıyorsa orada savunusu yapılan "6 ekim 2009 imf istanbul toplantısı protestocuları"dır, kör şiddet uygulayanlar değil.

    ha kolluk kuvvetinin kör şiddetine karşı verilebilen nadir cevaplar, esnafa değil de bankalara atılan taşlar vandalizm değil meşru müdafadır. neydi ? "banka kurmak banka taşlamaktan daha büyük ahlaksızlıktır."
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap