72 entry daha
  • hiç "ulan sizin ananıza bacınıza olsa..." minvalli muhabbete meyledesim yok allah biliyor; onun ötesinde -netice vermemiş olsa dahi- kendisinin göstermiş olduğu çaba ve cesareti kutlarım. ek olarak da davasının, elini kolunu sallaya sallaya istediğini; istediği mekan, hal ve şartta taciz edebileceğini sanan dangoz evlatlarının inceden yusuf çekmesi babında, tacize uğramakta olan nicelerine de örnek teşkil etmesini ümit ederim. ayrıca yazdığım şu paragrafın altına bir korgeneral imza atsa kimse şüphelenmez aga, üsluba bak.

    neyse biraderinho, görüyorum ki sevgili yazarımız ug tek'in, taciz edildiği için -tırnak içinde- ortalığı yaygaraya vermesi artık rahatsızlık verici hale gelmiş, birkaç dostumuzun üç paralık sözüne bakılırsa. ulan taciz edilince verecek tabii ortalığı yaygaraya dürzü, ne zaman versin? hani çok basit bir hadiseymiş gibi göğsünüzde yumuşatıyorsunuz da, ben o göğsü ıstırırım lan. hayır bişey değil, pippa bacca tecavüze uğrayıp öldürüldüğünde "o da aranmış, ne o öyle gelinlikle sokaklarda, elbet birileri kıstırıp sikecekti" minvalli yorumlarda bulunan taşralı zihniyeti hor görürsünüz bir de. ne farkınız var oğlum?

    bütün derdiniz tasanız kişisel şovunuz değilse de ben hiçbir şey bilmiyorum amına koyim. aksi mevzubahisse aha ben en kral terbiyesiz evladıyım, o kadar söylüyorum. "bıktık ug tek'in taciz yaygarasından" diye ötmek için gece 12'yi beklemeceler ha? hehehe. ulan uyanıık, ulan şark kurnazııı, banker yakup seni... aha burdaki üç beş saftoya satarsın o turşuyu eyvallah da; ben yemem oğlum, adamın alnıyın çatına vururum mührü böyle.

    hülasası: davasının en azından çoklarına örnek teşkil etmesi babında arkasındayım, destekçisiyim. ha elbette kendisinin gelmiş olduğu medeniyet düzeyini takdir etmiyor değilim; zira ben hala benzeri hadisenin bir yakınımın başına gelmesi durumunda davayla püsürle uğraşmak yerine, tacizciyi hangi deliğe saklanırsa saklansın bulup yedi kabilesini sikertmek derecesinde medenileşebildiğimi de not olarak düşmekten kıvanç duyarım. (- ne sesiydi o? - kıvanç.)
396 entry daha
hesabın var mı? giriş yap