212 entry daha
  • http://www.mediafire.com/download.php?mndimhjkmjz adresindeki mukemmel programcik vasitasiyla gece uyurken, bilgisayarimizin basinda degilken de ucaklarimizi ucurabilir; airline manager manyakligini ileri bir noktaya tasiyabiliriz.

    kendi uploadimizdir +rep

    edit: programin herhangi bir aciklamasi yok. o yuzden yazayim, cozemeyen olur diye diyorum.

    ilk once ctrl+e yapiyorsunuz. gelen sayfada sol tarafa bakan oka tikliyosunuz, airline manager sayfasinda flight linkinin pozisyonunu tanitiyorsunuz. sonra asagidan add event'e tiklayip yine sol tarafa bakan oka tikliyorsunuz, ama bu sefer start all routes linkinin pozisyonunu ogretiyorsunuz. sonra asagidaki loop event'in yanindaki tike tikliyorsunuz ve oraya bu dongunun kac defa tekrarlanmasini istediginizi yaziyorsunuz. o sayfada yukarida yazan 1000 ise, her tik arasinda 1 saniye bekle demek. ben onu 25000 yaptim. yani 25 saniyede bir kere flight'a tikliyor, 25 saniye sonra da start all routes'a tikliyor. bu loop'u, loop event'e atadiginiz sayi kadar tekrarliyor. isiniz bitince save to xml butonuna tiklamayi unutmayin.

    start event'e basarak islemi baslatiyorsunuz.

    edit2: ekran cozunurlugunuzle degismekle beraber eger filonuz 24-25 ucaktan fazlaysa, start all routes butonu sayfanin altinda kaliyor. bu sorunu da once sayfanin sagindaki kaydirma cubugunun asagiyi gosterenine 4 kere tikla, sonra start all routes'a 1 kere tikla, 15 saniye bekle (sayfanin gelme suresi kadar falan iste), sonra yukaridaki flighta tikla ve 15 saniye bekle diyerek cozdum. benim loop'um bu oldu.

    bazen sayfa hata veriyor, bu denemeleri yaparken hic hataya denk gelmedigim icin "tekrar dene" butonunun pozisyonunu ve dolayisiyla bunun cozumunu simdilik bilmiyorum.
338 entry daha
hesabın var mı? giriş yap