• daha önce galatasaray forması ile aydınspor 'a (bkz: 18 mayis 1991 galatasaray aydinspor maci) ve adanaspor'a (bkz: 4 mart 1990 galatasaray adanaspor maci) 5 gol atan tanju'nun türk futbol tarihine gectigi mac.

    götü donduran bir aralık sogugunda oldukca bo$ tribünler önünde fenerbahce maca iyi ba$lar, tanju skoru 1-0 yapar. erhan durumu 1-1 yapar. erhan'ın bu golü fenerbahce'den cok kar$ıyaka'yı sıkıntıya sokar. tanju durumu 2-1 yapar ve devre 2-1 biter. macın son 15 dakikasına kadar skor 2-1 devam eder. bu dakika sonrası tanju'ya gelir. 5 dakika da hattrick yapar ve skor 5-1 olur. gerson 'un golü üzerine tanju'nun attıgı golle skor 7-1 olur ve mac biter.

    uzun süre sakat olan ve fenerbahce forması ile golü özleyen tanju 6 gol atıp bir gün önce (bkz: 5 aralık 1992 be$ikta$ galatasaray macı) namaglup be$ikta$'ı attıgı 2 golle yıkan hakan $ükür'e selamı cakmı$tı.
    macın bir diger ayrıntısı ile fenerbahce'nin 4. golünden sonra ve tanju colak ve candido gerson'un en unutulmaz gol sevincleri arasına giren gol sevincinin yapıldıgı mac olmasıdır..
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap