2 entry daha
  • ilk defa acunun var mısın yok musunu dumansız hava sahası ilan etmesiyle tanıştığım kavram. hayır ne yani? yamuluyorsam düzeltin izlemedim programı ama bu stüdyoda sırasını beklerken sigara içen yarışmacılar ya da arka tarafa konuşlanmış, sigarasından fırtar fırtar tüttüren bazı hayvanlar mı var? ben de evimin balkonunu kirli hava sahası ilan edeyim bari, evet bunu yapmalıyım ki insanlar neresi pis, neresi temiz bilsinler, birbirlerini dumansız hava sahasında nefes almaya teşvik etsinler, istanbulumuz tertemiz olsun, arabaların egzostları kolonya, lavanta üflesin, fabrikaların bacaları havaya oksijen versin, vs...

    sigara kötüdür, biliyoruz, paketlerin üzerindeki yazılardan nedenlerini öğreniyoruz(!) tamam da fazla abartmadınız mı sayın yasa koyucular? tv'de türlü pislikler, ahlaksızlıklar, zerre akıl kırıntısı içermeyen yayınlar mevcutken yeni yasayla birlikte tv'de gösterilen filmlere bile sigara yasağı koyuyorsunuz, kaldı ki bunun uygulanabilirliği nedir, sanatçının emeğine, üslubuna hiç mi saygınız yoktur?

    ama yok hayır sigaranın dumanı bir yana biz görüntüsüne bile tahammül ettirmeyizcilerin yıllardır yaptığı populizmi de mi göremiyorsunuz? ab'ye uyum adı altında yapılan samimiyetsiz uygulamaları da mı? önce gözlerimizdeki dumandan kurtulalım..
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap