323 entry daha
  • milyonlarca insanın hayatını sikmiş, sikmekte olan ve sikmeye devam edecek müphem kavram. ve bunu öyle sinsi, öyle sabırlı, öyle alıştıra alıştıra yapıyor, strateji öyle bir oturmuş ki delirmemek elde değil.

    hayır anarşistlerin, entelektüellerin arada bir elini attığı "aile" kurumunun sakıncalarından da bahsetmiyorum. dünyanın hali ve insanların kötülüğünün de farkındayım. yalnız bu öve öve bitirilemeyen dalganın çıktısına 40 senedir şahitlik ediyorum, o fazileti, kerameti göremiyorum.

    bu nasıl bir kolpadır arkadaş. millet yeni yeni gülseren budayıcıoğlu seyrediyor, kafayı sıyırmışların maddi durumu nispeten iyi olanları kanalından eyvallah da... bir tane aklı başında mürekkep yalamış insan, sosyolog yok mudur bu ülkede senelerce türk aile yapısı, türk aile yapısı diye kafa siktiniz, memleket freakshow, celladına aşık sapıklar, sadistler, ciğeri kurumuşlar, dalkavuklar, sinsiler, meczuplar, türlü türlü ezikler yarattı bu yaşam şekli diye çıldırmaz mı arkadaş?

    içi darlanan başlıyor sobanın üstüne mandalina kabuğu koyardık, rahmetli babamın potinleri hep cilalıydı, ana gibi yar olmaz falan, lan oğlum bir bitin lan!!! içi çürümüş insanların fesatlıktan, yokluktan, doğru düzgün hayata karışamamaktan türlü kişi bağımlılıkları, bir türlü yeşermeyen sosyallik, kişilik bozuklukları, maddi manevi türlü türlü eziyet.

    böyle leş bir romantizm olamaz. lavuk diyor ki babam çok şerefliydi, anam bizler için sabahın 6'sında odun taşırdı. yavrucuğum özveri olur, sevgi olur bunlar insani şeyler. ancak sürekli boğucu infolarla beyin siken, kendi imkanlarını tükettiği halde sırtına yüklenen bir romantizm, bir ahlak yapısı, big brother yok efendime söyleyeyim scissor sisters falan yeter lan. şu yaşıma kadar bu türk aile yapısı denilen kıyma makinasından sağlam çıkmış bir allahın kulu görmedim. manyak yuvası lan ortalık.

    yediği küfürleri, harcadığı zamanı sevaba sayan garipler, öbür kuşakta yine loop'a girmiş, korku filmi gibi oturmuşlar çekyatın üzerine. kol kırılıp içinde kaldığı yende yanlış kaynamış zaten. sıkıldım arkadaş ya.
96 entry daha
hesabın var mı? giriş yap