• astığının bizans bayrağı olduğunu bilmeme cehaletidir, başka bişi değil.

    (bkz: http://firstlegend.info/…stantinople-banner.svg.png)
  • tüm sene boyunca bayrak assalar, bu sefer de zilyon tane yafta yiyerek koyu milliyetçi, ırkçı, ot bok falan olacak insanların milliyetçiliği. bunu eleştirenlere sormak lazım sanırım optimum bayrak asma sıklığı nedir diye.. millete adam gibi bayram sevinci bile yaşatmak istemeyenlere inat mutlu ve coşkulu bir şekilde asacak şahsımın da dahil olduğu güruhturlar..
  • acıkınca yemek yiyen insan,
    benzini bitmek üzereyken depoyu dolduran araç $oförü,
    ws.
    ws.
    hatta aynı mantıkla gidersek
    "ramazan ayında oruç tutan müslüman" versiyonlarını düz mantıkla türetebileceğim(iz)
    $a$ırtan eylemlerdir.

    pek yakında "ramazan ayında oruç tutan müslüman" için de "bu nasıl bir müslümanlık" sorgulamasını yapmak gerekecektir.

    velhasılı kelam, ba$ka ne yapılır bilemedim.

    p.s.: bildiğim kadarıyla keyfinize göre evinizin i$yerinizin orasına burasına bayrak asamıyorsunuz zaten. yoksa benim kafamda binamızın en yüksek yerine bir bayrak dikmek fikri var.
    daima milliyetçiyim mesajı vermek için olabilir.
  • çocuğuna kürdistan ismini koyan adamın milliyetçiliği ile karşılaştırılınca çok normal bir milliyetçiliktir.

    dünyanın her tarafında milli günde bayrak asılır.

    asılanın bizans'tan ya da başka bir anadolu uygarlığından alınmış olması sadece ırkçıları rahatsız eder, başka ırkçıların da dilini yorar.

    hadi artık dağılıp çay demlemeye gidebilirsiniz.
  • vermek istediği mesajı pek güzel belli ettiğini sözlükte bile belli eden, dostta güven düşmana korku veren dozunda bir eylemdir. takdir edilip asanın gözleri öpülesidir.
  • bayrak yakılınca küplere binenlerin milliyetçiliği. gereksiz ve de geri. çünkü o bayrak bunlara göre insan canından önemli.
  • o değil bana şöyle bir milliyetçiliği hatırlattı. her durumda, vurma kırma, vatansız, gayri milli olanı kesme edebiyatı yapan, asker karşıtı olanları vatan haini ilan eden, vicdani retçileri işbirlikçi, ırkını reddeden soyubozuk vs gören adamların askere gidip sınav kazanarak tayin seçeneği ellerine geçtiğinde büyük şehirde kalmayı tercih etmelerinin milliyetçiliği.

    yani bir nevi genelkurmay başkanlığı binasında oturup, doğudaki adamı ölüme gönderip, köylü halkı terörist olmasın diye "rahatsız etme" hakkını kendinde gören adamın milliyetçiliği, hatta vatan toprağı haine teslim edilemez diyip allah'ın siktirettiği yerde imkansızlıklar içinde karakol açıp, göz göre göre istihbarata rağmen o karakol saldırıyı uğrarken ankara'da golf oynama milliyetçiliği.

    tatil köyünde rakısını geç getiren ere hakaret etme, görevini yapmamasını vatan sevgisi eksikliğine yorma milliyetçiliği.

    eh bunu da bayrak kırmızısını şehit kanı sanan andavallar savunur ancak.
  • tv kanalları ile şehiriçi otobüs ve bilumum benzeri aracın da katıldığı eylem.
  • bayraksızların gücüne gidebilir. böylelerini ciddiye almamalı, gerekirse empati yapmalıyız.
hesabın var mı? giriş yap