hesabın var mı? giriş yap

  • gücün, sadakatin, aile içi sağlık ve huzurun boy ile alakalı olduğunu zannedip bu platformda başlık açıp sıçmık giren bir troll'ün eleştirdiği eş beyanı.

    edit: başlık başa

  • dadacı olup sonrasında yeni nesnelcilik akımının öncülüğünü yapmıştır. nazi karşıtı bir ressam olup, en önemli eseri ortalama 50 çalışmadan oluşan "savaş" serisidir. resimlere baktığınızda gerçek bir savaş yeri görmenin rahatsızlığını
    iç bulantısını yaşarsınız ama bu birebir çizimden değil, özgünlüğündendir.

  • ekmeğin herhangi bir öğündeki temel katkısı sanırım içerdiği yüksek miktardaki şeker ve undan dolayı insülinin çok hızlı yükselmesi, peşi sıra da mide de kapladığı alandan dolayı yarattığı tokluk hissi. oysa insülin bir kaç saate hızlıca düştüğünde yemekte eğer yeterli protein ve yağ da alınamamışsa tekrar bir açlık hissi başlar.

    eğer öğününüzden ekmeği eksiltmek istiyorsanız, yerine yine aynı dolgunluk hissini verecek yulaf/ buğday ezmesi ve yağ içeriğinden dolayı yoğurt ve/ya süt tüketilmesi iyi bir tercih olabilir. hem tokluk yarattığı gibi uzun süre de acıkma hissi yaşamazsınız çünkü bu karışımın sindirimi saatler sürer.

    ah be tremere çok tatsız bu nane diyenlere azıcık bal veya kuru dut / kayısı / öneririm. ama azıcık bak...

  • allah kimseyi; 'gezi eylemleri' sırasında #dolar 1.88'den 1.92'ye çıktı diye "ekonomiyi batırdınız" diyecek kadar alçak; dolar 1.92'den 7.30'a çıktığı halde tek kelime etmeyecek kadar haysiyetsiz, şerefsiz yapmasın...

    amin deyu verin bre müslümanlar.

    edit: dolar 30 tl amq. gene biz terörölele onlar vatansever.

  • kızlar, aferin size.

    söyledikleriniz doğru olabilir, yanlış olabilir. gösterdiğiniz duruş ümitlendirdi beni.

    bir müslüman olarak ben de bu din tacirlerinden bıktım usandım.

    “müslüman mıyız”, “domuz eti tüketiyor muyuz” bilmem ne. terbiyesiz herif.

    senin tebliğine kaldık sanki. tebliğ ediyormuş. çeneni kapatıp, defolup gidersen müslüman sayısında yeterli artış olacaktır, merak etme sen, işine bak.

    aferin kızlar.