• efendim, işte bu hayvanların bayrak tutanlarından biri, yani bir efes pilsen sever yanına bir stella sever, bir samuel adams sever, bir youngling sever ve pilsner urquell sever ile birlikte bara gitmiş.

    stella'cı tabiatiyle barmenden stella istemiş, barmen vermiş, samuel adams'çı bir samuel istemiş, barmen vermiş, younglingçi, bir youngling yolla bakayım barmen derken, pilsner urquell'i seven arkadaş da pilsner urquell istemiş.

    efes pilsen sever hayvanoğluhayvan kıro da, bir bardak su istemiş efendim.

    tabi diğerleri şaşırmış, nasıl olur demişler, sen neden bira söylemedin?

    bizimkinin cevabı hazır tabi, "baktım kimse bira içmiyor, ben de içmiyim bari" demiş.
  • türkiye'de yaşayıp pilsner urquell en iyi bira diyen hayvandan bir farkı yoktur. hatta zimbabve'de yaşayıp tuborg en iyi bira diyen hayvandan da bir farkı yoktur. hayvandır bunlar neticede ama hayvanlıklarının birayla bir alakası yoktur.
  • arkadaslarini hayvanogluhayvanlar arasindan secer.
  • ingilizce konuşamadığı için pezevenklik makamınıda ele geçiren,hele bir de kendi ülkesinin birasını anlatmaya çırpındığı için bunu ikiye katlayan hayvan.
  • yukardaki kotu bar fici seleksiyonuna gore hareket edersek

    yuengling ve sam adams lagerdir- yuengling ucuz ve icimi kolaydir, kotu barlarin iyi birasidir. penn state in gozunun nurudur.

    stella artois- bira bile degildir, malt likorudur, pazarlama harikasidir, efes in olmadigi yerde pilsdir abdulrahmancelebidir, ingiltere'de maganda birasidir.. ingilizler bira yapmasini bilen fakat biradan anlamayan bir turdur, bana amerika da natural ice negzel bira bizim londraya hic gelmiyor diyen ayilarla karsilasmisimdir, adam olsalar yemek yemesini bilirlerdi.

    pilsner urquell- 4 satirlik ingilizce iki yudumluk bira adamlarinin birasidir..aci bir son tadimi vardir..amerikan koylusunun uluslararasi tadidir.

    caniniz duzgun bir pils istiyorsa barmenizden bavik isteyin, yuzunuze bon bon bakiyorsa kotu bir barrmenle karsi karsiyasini demektir, bir yuengling isteyin ve hesabi kapatin, etrafinizada efes soyle boyle diye anlatmayin hayvanlik yapmayin..
  • efkar türkçe bir duygudur cümlesinden bi haber, hiç nazım hikmet şiiri dinlememiş, memleket hasreti ne demek bilmeyen adamlarla aynı masada içki içer bu hayvanın dölü. yoktur bundan başka bir kabahatı.
  • en kralindan irish pub da ortama davet edilmis bir insana yakismamis harekettir. halbuki en kralindan irish pub larda yarim yamalak ingilizceyle efes deyil corona istenir. ingilizcesi biraz gelismisler heineken, orta seviyede olanlar carlsberg, ve iyi seviyede olanlar sam ad istemelidir. bu nasil bir hayvanliktirki yarim yamalak ingilizceyle muhabbete kalkisilir, jesus adami tas yapar.
  • nyc'de barmenlik yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim: evet, böyle arkadaşlar var gerçekten, ve neler kaçırdıklarının farkında değiller. ama onları suçlamak da pek doğru değil sanki. türk insanı zaten yeniliklere açık değil; bir de oldukça farklı bir kültüre sahip uzak bir ülkeye gidince, bilindik şeylere ister istemez gereğinden fazla önem yüklemeye başlıyor. zamanında bu arkadaşlara kızan ben, güzel köfte ekmek yapan bir yer bulunca deliler gibi sevindiğimi hatırlarım. o yüzden bu arkadaşlara hayvan demesek iyi olur.

    yuengling adını da o listeden çıkarsak çok iyi olur. gerçekten bak. yerine grolsch koyalım mesela.
  • bi new york görüp, iki sikim de bira tattıktan sonra kendini bira uzmanı sanıp bunun hakkında sözlükte sik gibi bir başlık açan şahıstan daha kıro ve hayvan değildir.
  • en azından bilinçli ve sağduyulu bir hayvandır. "insanların" içtiği yuengling gibi ucuz ve vasat bir amerikan birasıyla kıyaslamamıştır bile. çat diye efes is the best demiştir.
hesabın var mı? giriş yap