• duyumlara göre maç için diyarbakır'a gidecek olan bursaspor takımını hiçbir otel kabul etmiyormuş. her yönüyle fena bir maç olacağa benziyor.
  • 26 eylül 2009 bursaspor diyarbakırspor maçında sözüm ona bursaspor'lu taraftarların diyarbakırspor'lu taraftarlara çektirdikleri neticesinde şenlenecek maç. maçın gündemine düşsün sözlerim: eden bulur. ama bu takımı destekleyen kürt taraftarlar başkaları gibi çirkef değildir. misafir gelen, misafir gidecektir maçın sonunda. diyarbakırspor'un attığı her gol sonrası istanbul semalarından tilili sesleri yankılanacaktır.
  • facebook'ta intikam maçı olarak nitelendirilen müsabaka.

    http://www.facebook.com/…hp?eid=337481882382&ref=mf
  • kendi sahasında misafir taraftarlara, kulübe etmediğini bırakmayan bir takım ve taraftarlarının ders alacağı maç. futbol ve insaniyet dersi. forza diyarbakırspor.
  • bir trabzonsporlu olarak diyarbakırspor taraftarının karşı takım taraftarına taraftarlık dersi vereceğine inandığım maçtır. sadece küfür etmeyi bilen bir topluluk umarım gorur ve ders alır..
    edit: diyarbakırspor taraftarı bu entryi gotume sokmustur.
  • tanıdığım bütün diyarbakırlıların intikam naraları atmalarına sebep olan maçtır ancak kişisel olarak herhangi bir olay çıkmadan biteceğini düşünmekteyim... geçmişteki kötü örneklerden ders alınmış olsa gerek...

    (bkz: 13 mayıs 2001 diyarbakırspor altay maçı)
    (bkz: 26 şubat 2006 diyarbakırspor konyaspor maçı)

    oynanamayan maç sonrası editi: diyeceksiniz ki neyin editi, zaten gereğinden iyimser bir tahmin olduğunu bilerek yazmıştım üsttekini... bursa tarafında küfredenlerden de arkadaşım var, diyarbakırda taş atanlardan da... bizim çimentomuz cehalettir bunu anladım, daha korkuya hacet yok bölünmez bu ülke... aynı sınıfta derse girip aynı evde kalan yedikleri kabı bile ayırmamış adamları düşman eden sistemi sikeyim...
  • an itibarı ile kale arkası biletleri bile 30 tl olan maçtır. normal haline göre bayağı yüksek fiyatlı olan biletler izleyici kitlesini düzenlemek içinmiş.

    edit: bilet fiyatları değişmiş/yenilenmiştir. gişeden alınan bilgilere göre kale arkası 5tl, maraton tribünü 10-15tl imiş. yani yandı gitti bursa.
  • gerin gerin bakalım nereye kadar gereceksiniz.
    allah belasını versin bu futbolu kirletenlerin.

    hem bursasporun başarını istemeyenlerin hem de diyarbakırsporu bu ligde istemeyen provakatörlere inat birlikte izleseydi taraftarlar şu maçı da kapak olsaydı birilerine.

    allah belasını versin bi maçı kavgaya çevirenlerin.

    edit: diyarbakır dicle üniversitesinde bir grup öğrenci bursasporu çiçeklerle karşılayalım kampanyası başlatmışlar. felsefe bölüm başkanı doç. dr. bülent sönmez de katılmış kampanyaya. kapak olsun ard niyetlilere...
  • milli duyguları en üst mertebede tutmaya çalışan bazı bursaspor taraftarlarının takımlarını diyarbakır'da yalnız bırakmamak adına dünyanın en büyük türk bayrağını futbolcularına hediye edip, bu bayrağın diyarbakır atatürk stadyumu'nda dalgalanmasını sağlamak en zaruri görevleridir kanımca bu maçta. taraftar gidemiyorsa anlı şanlı türk bayrağı gitmelidir oraya. "diyarbakır'da zaten türk bayrakları dalgalanıyor hacım" diyen futbol severlere ise" fazla dalgalanmalı ama. daha fazla, en fazlası" diyerek cevap veriyorum.

    bazı bursaspor taraftarları isyanda imiş. lan götünüz yiyorsa gidin bakalım amed'e. bu halk kendisine yapılanı unutmaz.
  • bursasporun iyi futbol ve galibiyetle ile belkide sezonun en zor deplasmanından alnının akıyla çıkmasını dilediğim, diyarbakırspor taraftarlarının ise insanlık adına alnının akıyla çıkmalarını umduğum karşılaşma.
hesabın var mı? giriş yap