• 2 nci maç olması sebebi ile beşiktaş için oldukça dezavantajlıdır. umarım ilk maçda turu garantileyen bir skor alınır da deplasmanda sürprizler kapalı olur.
  • viktoria plzen maçındaki performasını bu maçta da sergilemesini ümit ettiğim karşılaşma.
    ümitliyim bu sefer yine bi süpriz yapmazlarsa.
  • ahtabot'un yerinde izleyemeyecegi mactir. justin'e, veetle'a talim edecek.

    iki adim yere destekledigin takim geliyor, sen gidemiyorsun. olacak is midir bu! boyle taraftarlik olur mu! nerede bu devlet nerede bu millet!
  • (bkz: bjk vs hjk)
  • beşiktaş'ın inönü'de güzel bir skor alması durumunda bir kanatta quaresma diğer kanatta holosko ile kontralarla helsinki'nin işini kolayca bitirebileceğimiz maç.
  • futbolla ilgisi olmayan insanların 'şu ülkede maçlar nasıl oluyor acaba ya?' sorularına yanıt aramak için kullanacağı bir bahane olacaktır. normal biletler 25, öğrenci indirimli olanları ise 15 eurodan satıştadır.
  • hjk'nin resmi sitesindeki habere göre besiktas yönetimi bu mac icin hjk'nin tarihinde görülmemis miktarda yer istemis (1600 adet). besiktas tribünü biletleri stadyum giselerinden de alinabilecekmis, ancak habere göre yine besiktas yönetiminin istegi dogrultusunda bjk tribün biletleri pasaport fotokopisi karsiliginda satilacakmis. tribüne hjk taraftari sizmasini önlemek icin mi, yoksa olay cikaran olursa bulmak icin midir, bu standart bir uygulama midir bilemedim.

    ayrica hjk kulübü bu mac icin bugün helsingin sanomat gazetesine yarim sayfa ilan vermis. ilanin ana konusu "quaresma, bobo, guti ve diger yildizlari görmek icin bu maca mutlaka gelin" seklinde.

    http://hjk.fi/uutiset/8106/1
  • bugün maç günü olmasına rağmen başlığına ilgilinin çok az olduğu karşılaşma. sanırım beşiktaşlılar olarak turdan çok eminiz. vay be ne günlere geldik, avrupanın en dandik takımlarını yendiğimizde sokaklara döküldüğümüz günlerden sonra...tey teee

    bu maçın asıl önemi, serdar adalının yeni forvet transferini bu maçtan sonra açıklayacağını beyan etmiş olmasıdır. sanırım sol frame deki robinho çılgınlığı bir son bulacak.
  • hjk'dan bildirildigine göre stadyum kapilari bu mac icin normalden daha erken acilacakmis: aksam saat 6'da. yani mactan 1 saat 45 dakika önce.

    (bkz: hocam 90 bin kişi nasıl boşalıyor görüyorsun)
  • bernd schuster sahada olması gereken oyuncularla maça başlayacaktır. 3 gün sonraki deplasmandaki maçta rotosyon yaparsa akıllarda soru işaretleri bırakmaya devam edecektir.

    cenk
    ekrem
    ferrari
    zapo
    ismail
    ernst
    necip
    guti
    bobo
    quaresma
    hilbert

    ekşi sözlük spor servisi helsinki'den bildirdi.
hesabın var mı? giriş yap