• aşağıdaki gibidir:

    kin ve nefretine yenilmiş, ifade ve düşünce hürriyetini tersten yorumlamış tetikçi bir gazetecinin sayın cumhurbaşkanımıza karşı ağır ve affedilemez hakareti ne demokrasiyle, ne basın ahlakıyla, ne de hukukun evrensel ilkeleriyle bağdaşmayacak bir çarpıklık, bir çürüklüktür.

    elbette kötü söz bumerang gibidir, eninde sonunda dönüp dolaşıp sahibini bulacak, hatta mahcup ve ahlaken de mahkûm edecektir. bilhassa bu sözde gazetecinin kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırma gayretkeşliği zelil bir oyun, zillet bir tiyatrodur.

    demokrasi saygı ve tahammül sistemidir. bundan nasibini alamayan müfsitlerin üslubu hastalıklı, usulü hayasızlıktır. anılan gazetecinin tutuklanmasıyla bağımsız ve tarafsız yargı süreci başlamıştır. herkes yargı kararını sabırla beklemek ve riayet etmek durumundadır.

    sayın cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı, husumetle pekişmiş anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum. bu konuyu cepheleşme malzemesi yapmak için sıraya giren çevrelerin hesap hatası yapmaktan ve yanlışa ortak olmaktan kaçınmalarını hassaten tavsiye ediyorum.

    https://twitter.com/…mtr/status/1484941267108831240
  • (bkz: öküz)
  • kimsenin sallamadigi birinin aciklamalaridir.

    susun dede konusuyor, konus dede.
  • şaşırdığım açıklamadır. şimdi aralarını bozmak gibi olmasın ama kendisi sayın cumhurbaşkanı hakkında bir kaç yıl önce daha ağırlarını söylemişti. umarım araları bozulmaz ben olanı söyledim ehehehe
  • muhtemel kasedinin kölesi birinin etmeye alıştırıldığı laflardır.
  • bu konu ile alakalı en son fikir beyan etmesi gereken iktidar stepnesi de yorumunu yapmış.

    " erdoğan'ın kaportası delinmiş, şanzımanı dağılmış, aküsü bitmiştir"
    "zürriyetsiz"
    "şerefsizsin alçaksın"
    "kandan beslenen kafatasçı"
    "senden hesap sormazsam namussuzum"
    "erdoğan klinik bir vaka haline gelmiştir"
    "erdoğan aklı ile arasını açmıştır"
    "erdoğan kandilin yetiştirmesidir"
    "haramzade rüşvetçi"
    "be hey densiz, be hey kanun tanımaz, ahlak bilmez"

    gibi cümlelerle en büyük hakaretleri eden sen ne zaman adalet karşısına çıkacaksın?
  • yahu kendisi beni çok ama çok yoruyor.

    televizyonda anlattıklarını dinlerken hiç bir şey anlamıyorum. yazılı kaynaklardan okuyunca da bir şey anlamıyorum. bir kaç kere daha okuyorum.. sonra boşuna zaman kaybettim diye hayıflanıyorum.

    umarım bu bir tek bana olmuyordur..
  • iyi de sen daha ağır sözler söylemiştin cumhurbaşkanına. senin üslubun hastalıklı, usülün hayasızlık mıydı? sen niye yargılanmadın? normal vatandaştan farkın ne?
  • sayın bahçeli hayat tekerrürlerden ibarettir lütfen unutmayınız.
hesabın var mı? giriş yap