• bazıları için hacca gitmek gibidir..
  • bir grup faşistin işidir. kime göre neye göre diye soracaklar için, peşinen söyleyeyim; mesela ahmet türk'e göre.
  • ellerde kurt işaretleriyle, şehitler ölmez sloganlarıyla ve en ilgincide tekbir eşliğinde yapılmıştır. ülkeyi bu şekikde yıllardır kurtaran bu vatansever arkadaşları alkışlamak geliyor içten.
  • (bkz: #17327290)
  • polis coplarını, tekmelerini, yumruklarını ve göz yaşartıcı bombalarını göremediğimiz, eylemi gerçekleştirenlerin bir ağabey şefkati ile yatıştırılmaya çalışıldığı ve hiçbir gözaltı vakasının yaşanmadığı olaylardır. türk polisinin kimlerin dostu ve arkadaşı olduğunu bilmem kaçıncı kez göstermiştir.
  • provoke edenlerin acilen teşhir edilip cezalandırılması gereken eylem. dtp'lileri seversiniz sevmezsiniz o ayrı da çoluğa çocuğa taş atmanın savunulacak bir şey olduğunu düşünen insan sayısı bu kadar fazlaysa esas şimdi iç savaşın eşiğindeyiz demektir.
  • dtp'lilerin bu "konvoy" olayına baya baya alıştıklarını gösteren olaydır..

    ama bu kez sınır kapısına değil "cumhuriyetin kalesi" olarak anılan bir yere gidiyorsunuz..

    keşke sessiz bir protesto yapılsaymış, sadece alkışla protesto edilseymiş, insanlar yaralanmasaymış ama olmamış, halk tepksini böyle göstermiş..

    bu olaya yanlı bir şekilde faşist saldırı diyen, dtplilere de terörist demek zorundadır çünkü orta noktasını bulamamıştır..

    taşlayan adamın amacı kürdü taşlamak değil, cumhuriyeti yıkmak isteyenleri taşlamak..

    ne zamandır cumhuriyet sevgisi=faşistlik?..
  • ülke'nin zaten zihin olarak bölünmüş olduğunu tekrar gösteren eylemlerden biri.
    neymiş ülke bölünemezmiş. aynı adamlar, diyarbakır, tunceli, hakkari'de
    güle oynaya davul zurnayla dolaşıyor,
    izmir'de taşla sopayla kafaları yarılıyor.
    bu ülke bölünmemiş mi şimdi. şu anda bütün de bölünmeye mi çalışılıyor yani.
  • izmir atamızın dediğini yapmıştır. aydın cumhuriyet kadınları ve erkeklerinden başka da bir şey beklenmez zaten. cumhuriyeti sevmenin, atatürk'ü sevmenin neresi faşistlikmiş?

    (bkz: ben faşistsem atatürk de faşistti)
    (ara: faşistlikse faşist*)
    (bkz: atatürk'ün bursa nutku)
  • olayın özü gayet açıktır. kendi adamım şiddet uygulayınca özgürlük savaşçısı veya vatansever oluyor, karşı tarafın adamı şiddet uyguladığında ise terörist veya faşist. şiddet ekseninde kurulacak diyalog sonucunda, daha büyük şiddetten başka hiçbir şey çıkmayacaktır. işte bu yüzden dtp anlamalıdır ki, dağdakilere verilecek her destek, karşılığında daha büyük bir şiddeti doğuracaktır - ki bu kısır döngü iki yumurtadan biri kırılıncaya dek devam edecektir.
hesabın var mı? giriş yap