• vitali klitschko'nun kardesi boksör.
  • klitschko kardeslerin * ötekisi, genc olani, daha iri yari ve gelecek icin daha cok umut vereni. rus aksanina benzer bir aksan ile, lakin ivan drago aurasi yerine neseli ve sempatik bir izlenim yaratacak sekilde konusur.
    aslinda vitali klitschko lennox lewis karsilasmasinda ölseydi, vladimir ringe atlayip "lanet olsun sana öldürdün onu!" deseydi lennox'a, lennox da "ölürse ölsün!" diye karsilik verseydi, bunun üzerine vladímir hayvanlar gibi calisip lewis'ten rövans almaya ugrassaydi, siimdi bu baslik patir patir entriyle dolmustu ama, neyse siktret.
  • 2005 eurovision sarki yarişmasi'nın sunucuları arasına dahil edilen ukrayna'lı boksör.
    (bkz: ruslana)
    (bkz: dj pasha)
  • daha fazla bilgi için:
    http://www.klitschko.com/
  • dr wladimir wladimirowitsch klitschko.. doktora sahibi, 2 metre boyunda, 48 numara ayaklı 51 maçta 48 galibiyet 3 mağlubiyeti olan, 43 galibiyetini ko'dan almış ukraynalı boksör.

    doktorasını spor biliminden almış, konusu da genç atletlerin gelişimi üzerineymiş.
  • 7 temmuz 2007 aksami, koln de lamon brewster i hasat edip, hem 2004 un rovansini alan hem de unvanini 3. kez koruyan ibf agirsiklet dunya sampiyonu, dr steelhammer.

    brewster in 7. roundun basinda hakeme " abi yedigim sopa bana yeter" demis, hakem de " kan cikmazsa para yok" demeyip son dudugu calmasina dek, sevgili vlad mg-42 tadindaki sol direkleriyle amerikaliyi maymun edip, uzun suredir gordugum en tek tarafli maca imza atmistir. boksorluk babadan ogla gecmez lakin artik emekli maasina talim abisi vitali klitschko ile sahane bir jenerasyona imza atiyorlar.

    uzun boyuna ragmen hizli ayaklari var, defansif yonu guclu, sol direkleri ve hook lari signature punch yapmis bu ivan drago muadili azmana saglam bi rakip bulduklarinda ne yapin edin ekrana yapisin. sinematik bir dovus garantisini cok gormuyor merak etmeyin...
  • tyson ile aynı yaşta olsalardı, tyson kendisini paket edip ukraynaya çoktan yollamıştı.

    iyi boksördür ama asla efsane olamayacaktır.
  • feci şekilde itici geliyor bu adam bana. almanya'da ne kadar şebelek reklam kampanyası varsa bu ikizler oynardı. vladimir ve vitali kardeşler. vladimir'in box maçlarını da hep seyrettim. çocukluğumdan beridir ne kadar unvan yahut evrensel büyük organizasyonlu maçlar olduysa gece gündüz farketmez takip ederim. aralarında bugüne kadar en zevksiz maçlar klitschko'nun maçları. bu kadar tekdüze bir box maçı kimsede görmedim. boy uzun ya, sürekli önde sol kol ve arada bir sağ kol yokluyor. ulan bu kadar bir taktikle dünya şampiyonu oldu ya, allah vere muhammed ali gibi mike tyson gibi biri çıksa da bu adamın ağzını yüzünü çarşamba pazarına çevirse oh diyeceğim. o kadar sevmiyorum bu ukraynalı adamı.
  • günümüz boks maçlarının düşen reytinginden sorumlu olanlar listesinde başı çeker bu arkadaş. insanlar boksta istediklerini bulamayıp kafes dövüşü gibi estetik olmayan ama şiddeti bol sporlara yöneliyorsa sorumlusu yine bu adamdır. o kadar bayağı ve tekdüze bir teknikle dövüşüyorki ortaya çıkan organizasyon boks maçından çok satranç karşılaşmasına benziyor. 3 metre uzunluğundaki sol kolunu havada tut, kısa boylu olması muhtemel rakip içeri giremesin, arada sırada denk geldikçe de sağ direk vur. boks bu mudur? nerede aparkatlar kroşeler? nerede paratlar eskivler? sakın bana "dün eddie chamberssol kroşeyle nakavt etti yaa" demeyin. 12 round boyunca tek bir kroşe vurdu. eddie denen akıl küpü de wladimirim vursun diye sağ yanağını uzatınca nakavt oldu.

    bana göre boks eskrimden farksızdır. muhtemel ataklarla rakibe açık verdirir ve ardından gelen atakla sayı alırsın. ama wladimir bunları yapmaz. sol direk vurur, sol direk vurur, sol direk vurur, sol direk vurur ve bir sol direk daha vurduktan sonra kendini iyi hissederse belki bir sağ direk vurur.

    bence sahip olduğu o 3 altın kemeri iade edip boksun önünü açmalıdır.
  • biraz sonra frankfurt am main commerzbank arena' da samuel peter'e karsi savasacaktir. isin ucunda topam 3 altin kemer var.

    http://www.klitschko.tv/…tschko-vs-peter-poster.jpg

    edit: bakisi bakis degil; tanitinimda kendisini sürekli muhammad ali ile kiyasladigi icin gicik etti.

    edit2: yendi; cok saglam bir durusu var adamin. dogruya dogru.
hesabın var mı? giriş yap