• netflix'te 10 haziran'da yayınlanacak olan ve new york'daki meşhur lenox hill hospital'da çalışan dört doktorun yaşamını yansıtan belgesel dizi. bakalım.
  • kesinlikle izlenmesi gereken belgesel serisi.

    this
  • sadece beyin cerrahlarının hayatını belgeselleseler daha güzel olurdu ama her halükarda muhteşem.
  • gerçek hastanenin, doktorların, hastaların ve olayların yer aldığı bir netflix belgeseli. şimdilik tek sezon sekiz bölümden oluşuyor, ikinci sezonu da umarım gelir.
    özellikle beyin cerrahlarının hayati kararlar verirken hasta ve yakınlarına olabildiğince empatik yaklaşmaları inanılmaz. stres altında geçirmedikleri bir saniyeleri yok, bu zaten tüm bölümlerde rahatça gözlenen bir şey, bununla birlikte aileyle bağ kurmayı da ihmal etmiyorlar.
    doktor dizilerini değil de gerçek doktorları görmek isteyenler mutlaka seyretsin.
  • tip bilimiyle ilgili her şeye meraklı olduğum için seyrettigim muhteşem belgesel.
    2 beyin cerrahi, 1 jinekolog ve 1 acil tıp uzmanının hem hastane hem de özel hayatları, hastalarla iliskileri belgeselin konusu.
    ilk bolumun sonunda gözlerim doldu, çok ciddi sorunlara sahip insanlara üzüldüm, ozellikle beyin cerrahlarinin hastalara yaklaşım ve diyaloglarina bayildim.
  • piyasadaki tüm hastane dizilerini izleyip bitirdiğim için yoksunluk çekiyordum ki bu belgesele rastladım. 2.bölüm şimdi bitti, aşırı mutluyum. çok gerçek, çok doğal. ve mevzu bahis doktorlar nasıl da kendinden ışıklı. bazı insanlar öyle işte, hem çok başarılı, hem çok sevilen, hem komik hem iyi hem bir çok şey.. star light dedikleri.. hastane dizilerindeki en iyi oyuncudan daha iyi mesela acildeki hamile doktor, oyunculardan tek farkı gerçekten doktor olması.
    bu bitince grey's anatomy'e baştan başlarım artık, youtube'daki gerçek ameliyat videoları da tükeniyor.
  • manhattanda upper east sideta bir mahalle. central parkın batısında bulunur.
hesabın var mı? giriş yap