• kim bunlar gerçekten. saat 8'den sonra ınstagram'da mesaileri başlıyor. önce bara oradan gece kulübüne oradan başka gece kulübüne geçiyorlar. ayakta durmaktan sıkıldıkları günler rakıya düşüp yeni nesil meyhanelere gidiyorlar. mekandaki ikonik yerlerde ve tuvalette ayna karşısında fotoğraf çekmeye bayılıyorlar. hikayelerine bakıldığında kendilerini tek başına çekerken ya da pahalı içkilerini gösterirlerken görüyoruz. arada kadeh tutan bir erkek eli de girebiliyor kadraja ama sanki onlar yok gibi görüyoruz. loca kapatmazlarsa mutlu olamıyorlar sanırım.
    iyi de kim bu kızlar kardeşim. neden bu kadar çok varlar. ne iş tutarlar. mekanlardaki içki fiyatları everest zirvesinde gezerken nasıl böyle gezerler. bir mont almak için kredi mi çeksem diye düşünenler varken nasıl o kadar çok kıyafete sahip olabilirler.

    iş bu entry gözlemlere dayanarak girilmiş olup herkesin kafasında bu soruların cevabı az buçuk mevcuttur. erişilebilir olsa da herkes gönlünce gezse içse eğlense keşke. nereye gidiyor bu olaylar bilemiyorum altan.
  • birçoğu erkekler tarafından sağlanan hazır kredi kullanırlar.
  • 30'undan sonra artık düzgün bir erkekle evlenmek isteyecektir :d
  • aynı mekanlarda sadece kadınlar değil erkekler de olduğu halde ne hikmetse yine göze batan kadınlar olmuş.
    tıpkı herbirinizin gençliğindeki gibi gençliğin tadını çıkarmaktadırlar. yeterince boktan bir dönemini yaşıyorlar ülkenin, bırakın aksınlar gecelere.. size mi dert oldu?!

    gelen mesajlar üzerine edit:
    -konuyu cinsiyetleştirmiyorum, zaten kızlar diye default ayrıştırılmış.
    -bu ülkede baba parası ile de eğlenen gezen kızlar var 18-24 yaş, 24 sonrası da gayet kazandığını yiyor olabilir. ima ettiğiniz finansör babası da olabilir.
    -baz alınan örneklem maddi durumu iyi olmadığı halde lüks gezen kızlarsa, keşke açıklamaya böyle başlansaymış.
    arz - talep dengesi.. bahsedileni ilk etapta anlamadıysam hayatımda çevremde böyle kız arkadaşlarım olmadığı için ya da böyle kızları takip etmediğim içindir.
    ima ettiğiniz şey açıkça escortluksa, kelime etrafında dönmektense açıkça bu grubun kastedildiğinin yazılması gerektiğini, tüm gezen tozan kızların dahil edilerek üzerlerinden çirkin imalar yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. eğer o yaşlarda bir erkek babasının kredi kartı ile o mekanda takılıyorsa, aynı kredi kartı ile takılan kızları tenzih edip, o kredi kartı ile hizmet aldığı kızlar üzerinden ilerlenmeliydi. o zaman daha doğru bir algı oluşurdu.

    naçizane..
  • o story de gozukmeyen adam benim. daha dogrusu eskiden bendim. emekli oldum. baskasinin sizin paraniz ile hava atmasi tuhaf bir durum gercekten.

    diyicen ki sebep ne?
    paran var yalnizsin ve anlimli iliskiler kuramiyorsun. iste anlamli bisey aramayan tek derdi gosteris olan hatunlar ile rahat mutlu geciniyorsun. sonra ondan sikilip otekine geciyorsun.

    ben artik biraktim. nasil biraktim? yanlizlik ile baristim. hem daha masrafsiz hem daha saglikli hemde daha mutluluk verici.

    oyle kizlarin git geli fazla oluyor. onlarda ne bok yedigini bilmiyor. bir yandan herkesin icine edicem diye dolasiyorlar hemde kimse beni anlamiyor diye agliyorlar.
  • tüm masrafları sugardady sponsoru (enayisi) tarafından sağlanan, beden karşılığı iphone, alışveriş, gece hayatı yaşayan, elit olduğunu zanneden bir zümre kaşar topluluğudur.
  • onlarca beraberlikten sonra evlenecek zengin bir erkeği ne yapıp ne edip bulmadaki becerilerine bayıldığım hanımlar.
  • her gece farklı bir sponsorları vardır, genellikle gündüz attıkları storylerle avlanırlar.
    mekandaki storylerinde ise sponsorlarını gizlemek için üstün bir efor sarfederler.
  • bir nevi (bkz: finansal köle)
    erkeklerin parasız yaşlarında kötülediği, ama biraz daha yaş alıp biraz para kazanmaya başlayınca etrafta arayıp düşürmeye çalıştığı kızlar. her daim bakımlı, o süs, o şıklık yarışı da masraflı sonuçta. etrafındaki erkekleri çeken de bu dış görünüş. maliyeti karşılatıyor haliyle.
hesabın var mı? giriş yap