6 entry daha
  • iki ucu boklu degnek denilebilecek ilactir. yaklasik 10 yildir kullaniyorum her turlu abuk sabuk kanama isiyle ugrastim, 4 sene once bir avantaj dezantaj hesabi yapip ilaci biraktim.. 5 gun sonra serebri mediada olusan bir tromboemboli ile sarsildim. duymam, konusmam ve vucudumun sol tarafinin duyusu gitti.acayip bir kabustu.cok sanslı olarak hayatima bir kac kucuk sekel ile devam ediyordum ki bir sene sonra sinav donemimde sabaha karsi kafamda iki paramedic ile uyandim ve paldır kuldur hastaneye kaldirildim.pz 18sn idi ama bu sefer bilmeden unutmustum. okulumdaki norolog ikinci olay oldugu icin beni intihara egilimli oldumu dusundugu icin basima bir pskiyatr sardi onu ikna etmek icin ugrastim baya.
    gecen sene gerekli ilac degisimiyle bir dis cekimi hadisesi yasadim ki evlere senlik durdu sanıp yeniden coumadin basladiktan sonra 5. gun agiz dolusu kanla uyandım ve izmire cene cerrahisine gitmek zorunda kaldım cekilen molar dis alani tamamen koterlenip 8 dikis atildi..
    bu kadar yazdim sonuc mu? orta ikiden beri aort stenozum yok, olmedim, yasiorum inatla da devam ediyorum yasamaya ya da (bkz: oldurmeyen allah oldurmuyor)
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap