3 entry daha
  • şeker gibidir, sınıf olarak suyuna gittiğiniz müddetçe o da sizin suyunuza gider. dersi iyi anlatır, ceza hukukuna hakim olan tüm prensipleri ve doktrindeki tüm teorileri iyi bilir. hatta kendisi de teorisyen gibi bir insandır zaten. üst üste koyulduğu takdirde, apartmanın 1.katına falan gelebilecek kalınlıkta ve sayıda kitaplar yazmıştır.

    ama son zamanlarda, yeni türk ceza kanunu'na göre düzenlenmiş ceza hukuku genel hükümler kitabının fiyatının 40 ytl'ye çıkarılmasına, sırf sert kapak olsun aşkıyla yanıp tutuştuğu için ses çıkarmayan profesördür kendisi.

    ''abi öğrenciyiz, bi güzellik yapamaz mısın be?'' dedirtir. dedirtendir.

    ceza hukuku genel hükümler dersi finalinden sonra gelen edit: iki dönemlik emin artuk öğrenciliğim boyunca anlamış bulunmaktayım ki; emin artuk, ters köşeye yatıranların şahıdır, şahbazıdır.
    kontrpiye ustasıdır. her sınavda ''acaba bu sefer ters köşeye yatırmaz mı lan?'' diye düşündürtür ama her zaman ters köşeye yatırır. böyle bir paradoks içinde çalışırsınız emin hoca'nın derslerine.
    ey öğrenci arkadaş;
    kesinlikle beklenen konulara çalışma, git, en saçma sapan, en kıyıda köşede kalmış konulara çalış. ya da vazgeçtim vazgeçtim sen en iyisi beklenen konulara çalış. ya da, hmm...
    düşün yani, tavsiye bile veremiyorum, o kadar ki ters köşe ustasıdır. süper penaltı atar.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap