4 entry daha
  • inanılmaz derecede hayal kırıklığı yaşattıran bir albüm olmuş. 8 sene bekledikten sonra 2000'li yılların amerikasında tüketilmiş şarkıların aynısı şarkılarmı dinleyecektik.. birbirinin aynısı kalıplar üstüne kurulu rnb şarkılarının üstüne tarkan vokali eklenmiş hali 15 şarkı da. benim anlamadığım, "şarkıları hissederek okumak için bu kadar bekledim o kültürü özümsemek için zaman geçsin istedim" demiş tarkan abi de "sadece seni hissetmek istiyorum, hadi bebek, bu gece benimsin, oo vücudunu oynat salla salla, hadi yapalım, yeee yeeee" nin neresi kişisel neresi hissedilerek okunuyor ben anlamadım..

    grammy lafı geçiyor bi de ama anlamadıkları bir şey var inatla. grammy müzikte orjinal olan, ileri taşıyacak işelre verilir. sen gidip de amerikalılara yaptıkları şeyi iki ricky martin vokali iki janet jackson melodisiyle bezer geri sunarsan pek hayırlı olmaz. yine de bekleyelim görelim.

    ha ayrıca bazı şarkılar britney spears'dan janet jackson'a tanıdık isimlerin şarkılarının kopyası olmuş.. kötü.. bir iki şarkı dışında orjinal iş yok; dinlerken sıkılıyorsunuz. ayrıca neden hala daha inatla "şıkıdım" albüme konuluyor anlamıyorum. şıkıdım türkçedir, ingilizce yaparsan olmaz. hala daha tarkan=şıkıdım die mi düşündürtmek istiyorlar yoksa yeni işler mi çıkarmak istiyorlar önce buna karar vermeleri lazım. uluslararası düşünen bi sanatçının anca 3. albümü olur bu albüm çıkış albümü için çok zayıf. hayırlı olsun tabi yine de.. adım adımdır..
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap