9 entry daha
  • son günlerdeki özeti; popüler olan bir rapçiye diss at>popüler ol>başka birisi popüler olmak için sana diss atsın>popüler olsun>popüler olmak isteyen başka bir rapçi de ona diss atsın>iyi bir diss atmışsa popüler olsun kötü bir diss atmışsa linç edilsin şeklinde olan müzik türü.

    bu diss olayı sanıyorum bu işin içinde hep olan bir şey. e mantıklı düşünüldüğünde rap'i daha ileri götürebilme noktasında gerekli de. ama bizimkiler bunu yapmak yerine, birisi sana diss attığında sen de ona daha ağır bir diss atarak karşılık verirsin raconunu, cevap olarak story atmaya, video paylaşıp ergen ergen küfürler etmeye doğru evirmeye çalışıyor. acayip.

    norm ender her ne kadar mekânın sahibi ile trapçi tayfaya ağır bir darbe vurmuş olsa da, mekânın sahibi olduğunu gerçekten göstermek istiyorsa iki üç sağlam parçayla geri dönmesi lazım. merak edip geçen hafta birkaç şarkısına göz attım; mevcut isimler arasında bence dinlenebilecek tek kişi. ayrıca duruşu ve kendisini ifade etme biçimi ile de diğerlerinden birkaç adım öne çıkmayı başarıyor.

    eğer birkaç iyi parçayla dönüş yaparsa arkasına aldığı bu rüzgâr ile de birlikte popüleritesini iyiden iyiye artırıp kendisinden söz ettirmeyi başarabilir.

    adettendir: heavy metal never dies.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap