2 entry daha
  • gelmis gecmis en sık, karizmatik ve sürükleyici crpgsinin (bkz: fallout) devamıdır.ama basit bir devam oyunu olmanın cok ötesinde tatlar ve zeka pırıltıları icerir!!!
    bir oyun düsününki haritasında gezinirken birden bir "random encounter" ile bir kücük bar buluyorsunuz ki, icerdeki mavi kıyafetli insanlar arasında su diyaloglar gecsin:
    - abi sorma benim salak da bir keresinde üzerinde "leather armor" oldugu halde yakınına el bombası atıp damagein kralını yedirtmisti bize!!!
    -yapma yaaa keh kehh.. benim salak da tuttu "vault 13" teki "overseer"i bodoslama öldürmeye calıstı ve tabii yiyince o güzelim cifte minigundan 479 hp lik damage paramparca etti beni :))
    vs.. (bilmeyenler icin bu amcamlar ilk bölümde oyuncularca "oynatılan" oyun bas kahramanları!!! "sahip" lerini elestiriyorlar...

    veya modoc ta kız bir karakter olmama ragmen oradaki bir tazeyle evlenmem icap ettigindeki klise sahnesinde kızın abisi "yazıklar olsun bunu da mı yapıcaktın bize ele güne rezil olduk!" gibisinden serzeniste bulunsun

    ya da moruk bi amcamın hazine vaadi yüzünden fellik fellik sisme kadın aramak durumunda kalın

    veya porno filmde oynama girisiminde bulunun (karizmam yüksekti ama endurenceım pek degil!) gelen yorum: valla yakısıklısın ama biraz daha dayanabilmeyi ögrenmeden bu is!!!

    ve daha nice muhtesem tecrübelere gebe sahane bir crpg!!! meraklasına ısrarla tavsiye olunur.(bu anlattıklarım benim karaketerimin basına gelenler inanın oynadıgınız karaktere göre bambaska seylerle karsılasmanız olası!!!)
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap