6 entry daha
  • #91489029 devam edelim, şimdi erkeklerde son yılları hatırlayalım...

    erkeklerde son yıllarda devamlı seribaşları öne çıktı.

    2018: novak djokovic in finalde kevin anderson'ı yenmesiyle sona erdi. final maçı haricinde son yılların en güzel wimbledon'ı olduğunu düşünüyorum. yarı finaldeki djokovic-nadal maçı ve çeyrek finaldeki nadal-del potro maçı yılın maçlarından birkaçı oldular.

    2017: roger federer in finalde cilic'i yenmesiyle bitti. berdych ve querrey diğer yarı finalistler oldular, pek renkli bir turnuva olmamıştı.

    2016: andy murray nin finalde raonic'i yenmesiyle son buldu, raonic'in kariyerindeki tek slam finali. berdych ve federer diğer yarı finalistler oldular, raonic federer'i 1-2'den yenmişti, önceki turda federer cilic'i 0-2'den yenmişti.

    2015:novak djokovic finalde federer'i yenmişti. gasquet ve andy murray diğer yarı finalistler oldular. 2018'in aksine final maçı diğer maçların çok önüne çıktı.

    2014: novak djokovic finalde federer'i yendi. dimitrov ve raonic yarı final oynadılar.

    son beş yıldaki en iyi oyuncu elbette ki novak djokovic oldu. ondan önceki yılları hesaba katarsak ise en iyi oyuncu elbette ki roger federer . andy murray de sakatlanmadan önce burada çok öne çıkan bir isimdi. rafael nadal ise geçen yıl haricinde bu turnuvada etkili olamadı. güçlü servis atan berdych, raonic, cilic yine öne çıkan isimler... querrey son yılların sürpriz ismi. bu yıl gençlerden başarı gelecek mi, göreceğiz...
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap