5 entry daha
  • the red pill öğretisinden öğrendiği bilgiyi kadınları manipüle edip birlikte olmak için kullanan fırsatçı ve kadın düşkünü tayfa. sevmedim, ısınamadım; hem fırsatçılıklarını hem de kadın tavlama olayını hayatın birinci hedefi haline getirme çapsızlığı nedeniyle.

    bu takımın ağababaları kadınlara yaklaşma konusunda kendini çaresiz hisseden erkekleri de manipüle etmekten geri durmuyor tabi. pua taktikleriyle ilgili pazarlama materyalleriyle, seminerlerle küplerini doldurma peşindeler.

    türkçesi ve lafın özü; insanların (kadın veya erkek) zayıflıklarını kullanarak seks, statü, para elde etme yılışıklığı ile tiksinç bir hareketten bahsediyoruz. pua öğreticileri içinde "feminizm süper olay ya, bu sayede kadınlar coşabildi, artık sekste sınır tanımıyoruz" diyeni bile olan, yani ideolojileri bile "kadına erişim sağlaması" açısından değerlendiren hedonizm odaklı, trajikomik ve sonu olmayan bir hayat anlayışı. öğk.

    bilmeyen ama öğrenmek isteyen için son söz:
    the red pill'i pua'dan ibaret görme kabızlığından çokça bahsettim (#72399673), böyle olmayın.
    pua'nın yukarıda bahsettiğim ahmakça vizyonunu "insan doğasını reddetmek" için kullanılabilecek iyi bir araç olarak gören ideologically possessed tiplerin karalamalarını, başından geçenlerden dolayı dünyaya küsmüş tiplerin utandırma taktiklerini pas geçip "the red pill" aslında ne demektir araştırmanız menfaatinizedir. gözlerinizi bilmediğinize açın, size öğretilenle yetinmeyin.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap