3 entry daha
  • bana çok işlevsel gelmeyen şey..

    şimdi efendiler, geely ile rekabet edebilecek araç üretebilirsin. ama wv, toyota, tata gibi köklü firmaların en büyük avantajı piyasaki araçlarıdır.

    atıyorum toyota bugün dünyada 10.000.000 aracı varsa ve her araç şu ana kadar 10 kere arıza çıkarıp servise gitti, bir sürü defa kaza oldu.. hepsini inceledi bu adamlar.

    "en az" 100.000.000 hatanın çözümünü biliyor. 1.000.000 trafik kazası görmüşler incelemişler. araçlarını ona göre geliştirmişler ve bir sonraki modelde o adımı atmışlar. defalarca kez araç geri çağırmışlar ki bu rakamların binlerce üzerinde durumlar reelde

    tata bile 1868 yılında kurulmuş firma.. 1960 larda almanlarla çalışıp otomobil ve motor üretimine başlıyor.

    sonra know-how elde etmenin dibine vuruyor. amerikan ford ve avrupalı jaguar firmasını bünyesine katıyor.

    üretilecek otomobili alır mıyım? bi 30-50 yıl sonra tabi neden olmasın.

    edit: yapılmasın demiyorum da, dünya ile rekabet etmesi çok zor. bir de ben biraz pimpirikliyim. otomobil 4 tekerlek 1 motor demek değil. euron cap ten geçmesi de çok bir şey değil.

    "toyota, dünya genelinde 700 adet 2019 c-hr suv modelini aks destek cıvatalarının yeterince sıkı olmadığı ve tekerleklerin çıkabileceği ihtimaline karşı geri çağırdığını duyurdu." bunu fark eder miydik? etsek çağırır mıydık? euroncap ten tam puan alan araç diyor yolda lastik çıkabilir..
4563 entry daha
hesabın var mı? giriş yap