1 entry daha
  • 9 nisan 1987 irvington, ny dogumlu amerikali $arkici, gufteci, aktor. tam adi jesse arthur abraham mccartney'dir.

    9 ya$inda oliver ile tiyatroya ba$lami$, all my children dizisinde j.r. rolunu 3 yil oynadiktan sonra 2 ayri grupta $arki soyleyip arada bir platin plaga ortak olmu$, 2004-2005 sezonlarinda warner bros tv'de summerland dizisinde ba$rol oynami$, 2004 ba$inda bir ep, 2004 sonlarinda ise 4 parcasinda ortak yazarlik yaptigi ilk solo albumu beautiful soul'u cikartmi$tir. album 2 milyondan fazla satmi$, beautiful soul tour - live adli bir konser albumune de sebep olmu$tur. eylul 2006'da right where you want me adli ikinci albumu piyasaya cikacaktir.

    $arkiciligi genelde fizigine dayali olsa da oyunculugu gercekten iyidir. 2 kez emmy odulune aday gosterilmi$tir, summerland dizisinde de cok ba$arili olmu$tur. 2007'de ba$rolunde oynadigi keith adli bagimsiz film gosterime girecektir.

    ayrica, bir tur amerikan i$i christian wunderlich olarak tanimlanabilir. jesse biraz daha kisadir, epeyce daha duzgun seslidir, ve daha iyi bir oyuncudur ama genel formatlari aynidir. bu ikisinin tarzlari, halleri, hatta uzaktan tipleri cidden cok benziyor.

    bu arada, konu$ma sesinin ve aksaninin bire bir jonathan brandis* ile ayni olmasi da insani bir tuhaf yapiyor.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap