4 entry daha
  • kendisini anlamak, geldigi yeri konumlandirmak icin basin aciklamasinda gecen bir cümle yeterlidir. grup yorum'un efkan sesen, tuncay akdogan,aysegül ile birlikte kurucu üyesi olan metin kahraman, belirli bir kitlenin eserler üzerinde emegini görmezden gelip soyle buyurmus;

    "bir yıl önce bize ait eserlerin telif haklarının daha iyi korunması ve eserlerimizin etkin bir şekilde projelere pazarlanması için bir edisyon şirketi ile anlaşma yaptık."

    daha baska ne soylenebilir, üzerine hangi anlami eklersek utanctan kurtulabiliriz bilmiyorum. siyrilip gelen ile baslayan yolculugun noktalandigi yer iste burasidir. siyrilip gelen'i nereye pazarlayacakti da yapamadi merak ediyorum. yer yer haber bültenlerinin anlamsizca cemo'yu sagda solda melodik olarak yer vermesi dahi pek cok insani rahatsiz ederken pazarlama sonucu yorumu belirli bir düsünce üzerinden kabullenmis- ki bu sekilde olmasi icin kendisi de zamaninda emek vermis- iken, nasil bir ihanettir bu, nasil bir kendinibilmez, paraseviciliktir bilinmez.

    herseye ragmen siddete hayir derken gecmis olsun; hem kendisine uygulanan ve ayni zamanda emek verdigine anlam koyan kitle üzerinde uyguladigi gönül siddetine maruz kalanlara..
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap