9 entry daha
  • il kültür ve turizm müdürü ali osman gül, frigya vadisi projesi çerçevesinde hazırlanan bilgi ve belgelerin, bakanlığa teslim edildiğini söyledi. gül, "istenilen bilgiler hazırlanarak, 13 temmuz'da kültür ve turizm bakanlığı'na teslim edildi. bilgiler arasında vadinin ulaşım imkanları, vadide yer alan tarihi, doğal, kültürel ve arkeolojik değerlerin ayrıntılı raporları bulunuyor" dedi. 4’te
    kültür ve turizm bakanlığı tarafından başlatılan frigya vadisi projesi kapsamında, yatırım ve işletmeler genel müdürlüğü tarafından bölgeye ait bazı bilgi ve verilerin istendiğini hatırlatan gül, "istenilen bilgiler hazırlanarak, 13 temmuz'da kültür ve turizm bakanlığı'na teslim edildi. bilgiler arasında vadinin ulaşım imkanları, vadide yer alan tarihi, doğal, kültürel ve arkeolojik değerlerin ayrıntılı raporları bulunuyor" dedi.
    ali osman gül, vadiyi ziyaret eden yerli ve yabancı turist profilinin de çıkarıldığını kaydederek, "anadolu'da derin izler bırakan ve ulusal olduğu kadar uluslararası öneme sahip bir çok uygarlığa sahne olmuş, frigya vadisi'nin master planı yapımı çalışmalarına, eskişehir, afyonkarahisar, kütahya ve uşak illerini kapsayacak şekilde başlandı" diye konuştu.

    15.07.2005
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap