3 entry daha
  • ıddialara cevap vermek hukukun geregidir.

    ben burada bir nickin altinda gizlice yazi yazmiyorum, televizyonlara yada gazetelere ciktigimda, haktan adaletten yana olan turku kurtu alevisi yahudisi ermenisi beni alkisliyordu, bravo cok iyi yoldasiniz diyordu. geldigimiz noktada gozlerim bagli, kimseye kim olduguna bakmadan hukuku ve adaleti savunmaya devam ediyorum ve birileri dedi veya emretti diye suc olan veya suc olmaktan cikarilan herseyi dogrusunu-hukuka uygununu savunuyorum.
    dini gorusler yada gorussuzlukler kisinin kendini baglar, baskasina da soz hakki vermez. bundan dolayi, kimseye inanislarimi anlatmak yada ispatlamak zorunda degilim.

    ozet gecmek gerekirse, ergenekon balyoz selam tevhid mit sorusturmasi yolsuzluk skandali kpss skandali darbe girisimi vb pek cok olayda her zaman suclular adil bir bicimde yargilanmalidir dedim. adalet uniformaya yada koltuga bakarak degismez. eger bir ulke, topluluk, kurulus, kurum adaleti korudugu icin batacaksa, boyle batsin, cunku aksi durumda bu surec sadece daha yavas olacaktir.

    bugun de dunde oldugu gibi, faili mechul cinayetleri, ergenekon balyoz darbe girisimi magdurlarini, fetocu diye tutuklanan binlerce masumu, kurt, alevi yada herhangi bir etnik unsur uyesi yani tek devlet tek millet tek ulus(!) a dahil olamayan herkesin hakkini savunmaya devam edecegim. ıstemeyen engellesin, gormez yazdiklarimi, olur biter. ben icinizden hakki ve adaleti savunan kisiyim.
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap