3 entry daha
  • en önemli atılımlarından ve sevenlerini heyecanlandıran noktalarından birisi yeniden clementine ile oynayacak olmamız. yanlış olmasın, the new frontier'de yeni karakterler ile karşılaşmak ve javier'in hayatına yön vermek gayet güzel idi. javier ile oynayıp clementine'ı bir katalizör olarak görmekten çok hoşlanmıştım. ancak bu oyunda clementine'ın yeniden odak noktası haline gelmesi ve başka karakterlerin katalizörlüklerine tepkiler verecek olması açıkçası beni heyecanlandırmaya yetiyor. clementine ile anlatılacak son hikaye konumunda bulunduğu için de güzel bir son hazırlamalarını bekliyorum; herkes bekliyor. beklentiler yüksek.

    yıllar önce yapmış olmaları gereken önceden tasarlanmamış çarpışma durumlarını henüz oyuna dahil etmişler. oyun motoru buna el vermiyor değildi ki eski motorla da çok dinamik sahneler yarattıklarına şahit olduk ki the walking dead the new frontier'i yeni, parlak motorlarıyla yapmışlardı. geç kalınmış ancak görünüşe bakılırsa fena işlenmemiş bu özellik. - geç kalınması şu nedenle önemli: eğer the new frontier'de benzeri bir dövüş mekaniği işlemiş olsalardı, bu oyunda önceki deneyimlerinden kazandıklarını cilalıyor olacaklardı. bu da misal clementine bir gezgin mümin kardeşimizi yere serip kafasına bıçağı geçirirken çok göze batmayan bir animasyona sahip olmasını sağlayacaktı. elbette daha zamanları var, sorunların üstesinden gelebilirler.

    bunlar dışında clementine, görüldüğü ve aşağıdaki röportajda da anlatıldığı üzere, lee'nin bir zamanlar olduğu yerde buluyor kendisini. bu bariz önemli nokta dışında hikayenin çerçevesini bilemiyorum, açıkçası oynamadan da öğrenmekten yana değilim. kısacası bekliyoruz, efendim. 14 ağustos'ta çıkıyor ilk bölüm. oynayarak deneyimleyeceğiz.

    https://www.youtube.com/watch?v=hqjsmjtewvw

    not: the wolf among us ikinci sezon, gel artık! - diyorum ancak 2019'a ötelediler. sağlık olsun.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap