5 entry daha
  • albumden dort sarkı dinledim henuz; sessiz gemi, nerdesin, satilik kalpler sehri ve ask olmez.. album hakkında genel kanıya varmak icin dort sarkı yeterli degildir suphesiz ki ama dinlediklerim hakkındaki sahsi fikirlerim su sekilde:

    sessiz gemi, degisik bir duzenleme yapılmıs fena da gelmedi ilk dinleyiste ama "sallanmaz o kalkısta ne mendil ne de bir khool" fena tırmalıyor kulagı, bahcede sarkısında da buna benzer bir sey vardı, gozden kacmıs olmasına ihtimal vermemekle beraber oylece bırakılmıs olmasına cok da anlam veremedim.

    nerdesin sarkısını sezen aksu'nun dinledikten sonra aglamıs olmasının nedeni sarkıdan ziyade sertab erener'le aralarındaki kisisel bagdan kaynaklanıyordur diye dusunuyorum zira sezen buna aglıyorsa yara'yı dinledikten sonra yapmıs olabilecegi seyleri tasavvur etmek zor.

    satılık kalpler sehri ise vasatın ustune cıksa mı cıkmasa mı karar verememis gibi duruyor.

    ask olmez bu dinlediklerim arasında en guzeli, sozler, melodi, duzenleme gayet
    olmus.

    not: elestirdigim veya ovdugum, sarkıların bende bıraktıklarıdır, harcanan emek degil. memlekette son zamanlarda moda olan "aman elestirmeyin tu kaka onunu kapatıyosunuz bu yetenekli insanların emeklerine saygısızlık ediyorsunuz" seklindeki anlamsız bakıs acısına sahip degilim, bir eseri elestirmekle verilen emege saygısızlık yapmak arasındaki daglar kadar farkı aklı basında her insan anlayabilir kanaatindeyim.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap