4 entry daha
  • bu kadar hayranları olan bir yapımın ,son filminin ,gösterime girdikten 2 gün sonra bile koskoca sözlükte, sadece bir kişi tarafından yorum yapılması
    (o kişinin de spoiler vermemesine rağmen spoiler verdiğini zannederek yorum yapmasıyla )filmin kalitesi hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
    eğer sıcağı sıcağına yorum yapsaydım hayatımda sinemada izlediğim en kötü film yazacaktım ama kendimi tuttum ve filmi seyretmemin ,üzerinden 5-6 saat geçmesini bekledim.
    bu filme aslında biraz da ön yargısı olan birisiyim ,bu serinin kesinlikle çok büyük bir hayranı olmadım ama bu film o kadar çok iyi yorum alıyordu ki eski filmlerinde acaba bişey mi kaçıyorum? diye seriyi 2 kere izlemişliğim var.ve gene fikrim değişmedi açıkçası.
    salonda 2.yarıda en az 10-15 kişi geri gelmedi.
    yanımda oturan 2 ayrı çift ,sonunu göremeden ayrıldılar.gerçi bir sonu yok filmin!
    korku camiasi tarafından pozitif ayrımcılığa uğramış ,seri şeklinde olan filmlerin ,devam niteliği taşıyan son filmleri; eğer düşük puan alıyorsa ,büyük ihtimal çok çok kötü çıkması durumunun tipik bir örneğidir .halka için, hiç acımadan 3ile 4 arası puan veren otoriteler bu filme 5-6 arası vermiş ve gene ayrımcılık yapmışlardır.
    yukarıda yorumlarından biri ;önceki filmin final sahnesi falan paylaşılıp,filmin konusu üzerinde fikir yürütülmeye çalışılmış.
    şöyle söyleyim bu film için ben yorum bile yapmam
    devam filmi değildir,anca bir spin off sayılabilir ama tam olarak oda değil ,insidous origins gibi bişey
    puanım 1 mi 2 mi? tam karar veremiyorum ama fan boy olsaydım 4 falan yapıştırırdım.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap