3 entry daha
  • dün akşam izleme fırsatı buldum. film olmuş.

    --- spoiler ---

    hikaye hayalet avcısı ve özel yetenekleri olan elise'in hikayesiyle başlıyor. hikayeler birbiriyle bağlantılı ve güzel kurgulanmış. yer yer saçma gelen kısımları var ama görmezden geliyorum çünkü korku seviyorum.

    elise'in yancısı o iki eleman da çok mal. hikayeye eğlence ve farklılık kazandırıyorlar. hoşuma gitti ileri derecede mal olmaları gözüme çok batmadı yani.

    çok korktuğumu da söyleyemem açıkçası. ordan burdan çıkan parmak uçlarında anahtar olan bir hayaletin etrafında dönüyor hikaye. tabi herkesin hayaleti kendinedir. mühim olan iyi mi kötü mü olduğudur. *

    --- spoiler ---

    şimdi biraz ciddileşelim mi sözlük? ne dersin? bu sinemada bir şeyler yiyip içen, korku filmlerinde yanındakiyle konuşup dalga geçen güruha sesleniyorum. siz insan mısınız ulan? bu yaptığınız insanlığa sığar mı? korku filmlerine eğlenmek için gelmeyin. gelecekseniz de milletin huzurunu bozmayın. konuşmayın yanınızdakiyle ya bu kadar mühim ne meseleniz olabilir? telefonun sesini niye kısmıyorsunuz? devlet mi yönetiyorsunuz bu kadar hep online people olmak zorunda mısınız?

    patlamış mısır yiyecekseniz lütfen ağzınızı kapatarak yiyin. bir şey içiyorsanız höpürdetmeyin. bunlar sinemanın kuralı değilse bile görgünün kuralıdır zannımca. gözünüzün çapağını yiyeyim yapmayın gerçekten sinirden deliye döndüm bir korku filminde ne kadar iğrençleşilebilirse o kadar iğrençleşildi dün gece.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap