1 entry daha
  • muhteşem bir oyun olmuş muhteşem. yıllar yılı futbol oyunlarının tek düze hareketlerine tıkılıp kalmıştık. pes veya we serisi bu tekdüzeliğe son vermişlerdi sağolsun. ama o oyunda da şöyle bir omzunda sektirmek istiyor insan ne bileyim bacak arasına atayım istiyor duvar pası yapayım istiyor. bu fifa street denilen meret bu tekdüzelikten kaçmak için birebir çözüm. nasıl desem ;

    rakip karşınızdayken topu birden geri çekip duvara atabiliyorsunuz duvardan seken top rakibin bacak arasından geçerek sizin koşu yolunuza düşüyor. o düşen topa geri dönüp topuğunuzla vurup 90'a gönderebiliyorsunuz.

    bunun gibi fantastik şeyler. omzunuzla gol atabiliyorsunuz ne bileyim ölümüne dalabiliyorsunuz adama. pes ve we serilerinin zevki tartışılmaz tabi ama tekdüzelikten kaçıp futbolun show yönüne bakarım ben arkadaş bu akşam diyorsanız birebir. çok da zorlamıyor hareketleri. 3. oynayışta tillahı olabilirsiniz iyi bir takımla.

    bunun dışında sahalar da süper. çocukken iki taş bulup yaptığımız maçları gayet net hatırlayacaksınız. illa nizami kaleler değil yani. bir merdiven boşluğuna yapılmış kale olabilir ya da basket oynayanların en büyük kabusu basketbol sahasına kale kurup maç yapabilirsiniz.

    müzikleri de ayrı güzel olmuş, moda uygun olmuş.

    şahsen benim çooook büyük bir arayışıma derman olmuş oyun. bir serinin başlangıcı olsun inşallah.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap