6 entry daha
  • üst not: gelecek tespitler genellemedir.

    pozisyon pozisyon duruşu değişir. maçtan önce full destek verip "yeneceğiz, parçalayacağız" diye desteklemeye başlar. lakin futbolcunun ilk basit hatasında sövmeye başlar. ana avrat küfrettiği futbolcu, bir gol atsa yerlere göklere sığdıramaz, methiyeler yazar.

    türk taraftarı sadece "taraftar" olmanın hakkını verir. at gözlüğüyle izler maçını. edebi, saygıyı, vefayı unutur.

    birini sevmiyorsa, o kişinin geçmişte kulübe kattıkları ya da söylediklerinin doğru olup olmadığına bakmaksızın her fırsatta linç girişiminde bulunur.

    örnek olarak arda turan'ın selçuk inan açıklamasına bakabilirsiniz. her ne kadar arda turan umrumda olmasa bile, öylesine başlığa girip birkaç yorum okudum. yorumlara bakarsanız; arda turan galatasaray'ı bölmeye çalışıyor ve saçma sapan şekilde bir açıklama yapıp selçuk'a destek çıkıyor. gerçekte olan ise klasik arda turan imla hataları ile dolu, selçuk'a saygısızlık yapıldığını söyleyen sıradan bir açıklama.

    ama instagram ve ekşi'deki yorumlar o kadar sığ ve dar bir bakışla yapılmış ki 4-5 senedir süper ligi takip etmeyen bana bu yorumu yazdırdı.

    özetle, ağzınızla kuş tutarken rövaşata ile gol atsanız ve 5 dk sonra hatalı pas verdiğinizde geçmişte attığınız 259 golün ve 300 asistin önemi kalmayacak, üst üste oynadığınız 2 formsuz maç sonrası takımdan ayrılmanız için linç girişimleri başlayacaktır.

    türk taraftarı böyledir ve böyle b*ktan bir ligi izlemeye müstahaktır. 30 lira bile etmeyen maçları 70 lira verip izlemek zorunda kalmasının sebebi kendisidir ama bunu düşünecek sağ duyu yoktur.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap