1 entry daha
  • epic games tarafından 6 yıldır geliştirilen ve nihayet founder's pack alan oyuncular için erken erişime açılan eğlenceli oyun. bu diyarlarda ilk oynayanlardanız herhalde. nedir ne değildir anlamaya, anlatmaya çalıştığımız oynanış videosunu izlemek isterseniz şöyle buyrun.

    etrafı kırıp döküp malzeme toplamak, toplananlarla duvar merdiven vs. inşa etmek, haritada hedefi bulup etrafına savunma kalesi falan kurmak ve bu hedefi akın akın gelen düşmanlardan korumak çekirdek oynanışı oluşturuyor. bu döngüye sahip görevleri yaparak kahraman, kurtulan, tuzak, silah vs. kartı düşürüyorsunuz ve bu kartların iyilerini kullanarak özelliklerinizi arttırıyorsunuz. görseller şeker, silahlı oynanış tatmin edici, kır dök - topla - inşa et muhabbeti bağımlılık yapıcı.

    oyun şu anda yalnızca founder's pack alanlara açık dediğim gibi, 2018 yılı içinde free to play olması planlanıyormuş. ilerleme ve akış konusunda biraz ince ayar istiyor denebilir şu anda; ilk 3 - 4 saat pek zorlanmadığınız için oyun sıkıcı olabiliyor fakat daha sonraları epey zorlanmaya başlıyorsunuz. arayüz de biraz elden geçirilebilir veya tutorial kısmı biraz daha sadeleştirilebilir gibi duruyor. fakat şu erken erişim haliyle dahi oyun son derece keyifli, saatleri gömmeye müsait duruyor.

    epicgames/fortnite
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap