3 entry daha
  • abd anayasindaki 13. maddeyi, siyahlarin nasil haksizliga ugradiklarini anlatan ama eksik anlatan bir belgesel.

    evet anlatilan hersey dogru.. ancak verilmeye calisilan mesaj sanki siyahlar sucla alakasi olmayan, super egitimli, hic bir katakulliye bulasmamis sutten cikma ak kasiklar gibi gosteriliyor ki, super sacma hatta yanlis..

    siyahlar sucun oldugu yerde her zaman vardilar, her siyahin oldugu yerde de suc vardi.. peki bu siyahlar gercekten kotu insanlar olduklari icin mi boyleydi, yoksa devlet politikasiyla desteklenen kanun ve dayatilan normlar sonunda mi siyahlar daha cok uyusturucu kullanan, adam olduren ceteler kuran ve kanun disi takilan tipler haline geldiler.. hah tam da bunun icin apayri bir belgesel cekilir zaten..

    bi topluluk dusunun, bunlar bir asir ezilmis otelenmis olsun.. sonra diyin ki bunlara, tamam hadi gel sen de artik bizdensin, ama egitim anlaminda yeterince destek verme, ustune bu toplulugun uyusturucu kullanimina goz yum, medya ile onlarin bu durumunu afise et, ve bu durumu duzeltmek icin zerre caba harcamayip aksine daha fazla korukle..

    hayir ne bekliosunuz amk, tabi ki dunya skinde olmayan tipler olacak bunlarin cogu.. ve hapisaneleri bunlar dolduracak genel olarak.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap