8 entry daha
  • yeni konsolun tipini ve donanımsal özelliklerini baya merak ediyordum. gerçeği microsoft önceden digital foundry üzerinden konsolun bir çok donanımsal özelliğini sızdırmıştı. doğal 4k çözünürlükte 60 fps'de hem de xbox one s'den daha küçük bir kasada oyun oynatması konsollar için çok iyi bir gelişme. yeni konsol xbox one s'den daha büyük olur diye bekliyordum. demek ki soğutmasını ufak kasaya sığdırmışlar.

    beni en son gösterdikleri anthem ve metro dışında pek etkileyen oyun olmadı. horizon zero dawn ya da death stranding gibi acaba dedirten bir kaç özel oyun daha bekliyordum açıkçası. e3'de minecraft'ı 4k'da oynayabilirsiniz diye göstermeleri bana gereksiz geldi. ayrıca gösterdikleri oyunların bir çoğunu pc tarafında windows mağazaya da koyacaklarmış.

    ayrıca vr ile ilgili tek bir kelime bile geçmemesi de ilginçti. yakın zamanda microsoft'un o topa girmeye pek niyeti yok gibi duruyor. bu seneki xbox e3 etkinliği bende baya hayal kırıklığı yarattı. yeni konsolla beraber baya özel oyun bekliyordum ama olmadı. üstüne birde "launch exclusive" gibi gereksiz kelime oyunlarına girmeleri xbox'a yakışmadı.
308 entry daha
hesabın var mı? giriş yap