• baba figürü olmadan büyüyen batı toplumunun gençlerine; hayatın anlamını, haklar ve sorumluluklar ilişkisinin nasıl olduğunu bıkmadan anlatan klasik liberal kanadalı psikoloji profesörü. totaliteryen ideolojilerden tiksinen, bunu da yüksek sesle söyleyecek kadar cesur olan, ifade özgürlüğü için kariyerini kaybetme riskine bile giren ve buna rağmen pamuk gibi yüreği olan tutarlılık timsali bu adamın söyledikleri çokça tartışılmasına ve elbette karalama kampanyalarına sebep oluyor.

    iki seneden uzun süredir takip ediyorum, halen bir sansasyonel hatası çıkmamış olması progressive left cenahı delirtiyor. samimiyeti, ilkeliliği, cana yakınlığı, fikirlerindeki tutarlılığı ile dünyaya nadir gelenlerden. çocukluk arkadaşı ile evli; bir oğlu, bir kızı var. toronto üniversitesinde ders verir.

    son kitabı 12 rules for life uyduruk kişisel gelişim kitaplarından değil, türkçe'ye çevrilince eşe dosta birer tane göndermeyi planlıyorum *

    (bkz: mgtow/#67681362)
    (bkz: youtube/@toroslardir benim yurdum)
    (bkz: google/@toroslardir benim yurdum)

    edit: birçok röportajı var, en doyurucu olanlardan biri yeni düştü, bunu dinlemek peterson hakkında oldukça fikir verici olur.
    bu da kimlik politikalarının rezilliğine ilişkin.

    bu adamı alt-right lideri veya dinci yobaz vs. görmeye çalışmak kasıtlı karalama hareketleri. peterson, samimiyet ve "hayat bilgisi" bulmak isteyenler için ideal kaynak.
454 entry daha
hesabın var mı? giriş yap