4 entry daha
  • normal bildiğin tütünü sigara haline getirerek (ama daha yoğun) özel bir sigara elde edilmiş.
    bu sigarayı iqos denilen cihaza takıyorsunuz. cihaz içinde bulunan titanyum bıçaklar sigaranın içine girip tütünü yakmadan ısıtarak (heat sticks) içmenizi sağlıyor.

    philip morris yıl piyasalara yeni çıkardığı marlboro heatsticks(ısıtıcı çubuğu) denen yeni bir tür sigara anlayışı getiriyor. italya ve japonya'dan sonra belçika'da olmak üzere 1.2 milyar $ kar eklerken, philip morris'in ceo'su, "teknoloji sigara için daha güvenli bir alternatif, toplum sağlığını iyileştirebiliriz ve bu bir devrim zirvesidir" diyerek şubat ayında yatırımcılara seslenmişti.

    tabi bu paketlerde sağlığa zararlı uyarı olacağını açıkladılar. ancak şirket iqos sigarayla ilgili hastalıkların riskini azaltabilir kanıtını ararken 300 bilim adamı bu teze her zaman karşı gelmiştir.marlboro iqos şimdiden sigara daha az zararlı maddeler yaydığına dair kullanılan ülkede bröşürlerini yayınlamaktadır.

    iqos kullanmak için,bir tükenmez kalem büyüklüğünde bir cihazın içine bir dal sigara koyularak, sigarayı çakmak ile yakmak yerine vaporizer adı verilen bir ısıtıcı sistemiyle nikotin veren bir üründür..hiçbir elektronik sigara sistemine benzemeyen sadece metal bir demirin ısınmasıyla oluşan bu sigara,tadı bildiğimiz sigara tadındadır ve üzerinize normal sigara gibi sinmez.marlboro iqos 'in bir paketinde 20 dal sigara mevcut olup, yaklaşık 5,20 € italya'da satılmaktadır ve ayrıca her paket sonrasında şarj edilmelidir.

    japonya'da 100.000 'den fazla insanın şuan kullandığı iqos sigara ve philip morris heatsticks(ısıtıcı çubuğu) ocak ayında tokyo sigara pazarının yüzde 2,4 oluşturuyor.
    an itibarı ile de aldığım bilgiye göre 16 ülkede satışı mevcutmuş.

    sadede gel sadede kaça malolacak bu derseniz özel sigarasının fiyatı normal paket fiyatı olacak.
    cihazın fiyatı şu anda avrupada 70€ imiş.
706 entry daha
hesabın var mı? giriş yap