4 entry daha
  • 18 yaşında bir üniversite öğrencisini de öldürerek işledikleri cinayetleri her gün büyük bir hızla arttırdıklarını gösteren lanetlere verilen isim.
    "kapkaççılar ailesiyle konuşan gencin elinden cep telefonunu alarak kaçmaya başladı. kapkaççıların arkasından koşan genç, diğer vagonlara kadar gitti. bir hafta önce cep telefonunu çaldırdığı için yeni aldığı telefonunda çalınmasına istemeyen canıdemir, trenin içerisinde kapkaççılarla boğuşmaya başladı. bir süre sonra kapkaççının yardımına gelen arkadaşları ile canıdemir'i trenin koridorlarında dövdükten sonra kızıltoprak tren istasyonu'nda trenden aşağı attı. peronda yaralı olarak yatan üniversitesi öğrencisi, bir süre sonra arkadan gelen banliyo treni makinistleri tarafından bulunarak haydarpaşa numune hastanesi yoğun bakım ünitesi'nde tedavi altına alındı. ancak canıdemir'in bugün beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı. "
    yakalansalar da nasılsa çıkacaklarını ve içerde onlara bişey yapılmayacağını bildikleri için bu denli rahat hareket edebiliyorlar. onlar neşeyle o telefonu satıp parasını yerken,gencecik bir insan daha yok artık, yaşamıyor . zorluklarla parası kazanılan bir telefonu daha öncede çaldırdığı ve yeniden o maddi yüke sebebiyet vermek istemeyip, kendi malını koruduğu için yok.. güvenliğin hiç bir zaman sağlanamadığı bir ülke oldugumuz için yok! ve bu adamlar heryerdeler artık, hedefleri herkes.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap