• özel kuvvetler komutanlığını ele geçirmeye çalışan darbeci terörist general semih terziyi alnının ortasından vuran şehidimiz. sembol isimlerden birisidir, yıllarca unutulmamalıdır. üniversite, okul, köprü, havaalanı vs yerlere ismi verilmeli, nesiller boyu hatırlanması sağlanmalıdır. diğer tüm şehitlerimize de allah'tan rahmet diliyorum. allah birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin.

    edit: bugün isminin bi' okula verildiğini gördüm internette, bilmiyorum katkımız oldu mu ama çok sevindim. mekanın cennet olsun yiğidim. inşallah her şehirde her mahallede ismin yaşatılır.

    edit 2: ulan çok duygulandım ya.. şimdi de twitter'da sabiha gökçen havalimanın adı şehid ömer halisdemir olsun kampanyası başlamış. yeter mi yetmez.. ulubatlı, seyyid onbaşı belki efsaneydi ama onları bile çok sevdik yüzyıllarca unutmadık.. işte size yerli, milli, gerçek ve mübalağasız bir kahraman.. yüzyıllar boyunca unutmamalıyız, egemenliğimize el sürmeye kalkanları alnının ortasından vuran bu yiğidi herkes bilmeli, herkes..

    destek için: hastag #ömerhalisdemirhavalimanı
1933 entry daha
hesabın var mı? giriş yap