4 entry daha
  • her $eyi guzel de, bir sahne var ki "bu ne be karde$im" dedirten cinstendir.. du$unun ki erkeksiniz ve bir adamin evine, ona karinizdan uzak durmasini soylemek icin gidiyorsunuz, konu$ma esnasinda aranizda tansiyon iyice yukseliyor ve adamin hayalarina bir yumruk indiriyorsunuz ama bu esnada evde acik olan televizyonda bir fenerbahce - galatasaray maci var ve hem siz, hem de adam galatasaray'li, o anda gs gol atiyor.. ne tepki verirsiniz? filmde gordugumuz macta (ki sanirim atletico madrid - barcelona maciydi) gol olunca tum o gerginligi unutup birbirlerine "goool gooollll, gordun mu ya nasil atti ama, bak bak bak calima bak, heyt be kocum..." demeleri bana bizim girgiriye serisini hatirlatti.. yahu tamam ispanya'da futbol hayattir, $udur, budur ama bu kadar da olmaz be karde$im..

    lakin, en guzeli olmasa da tipik bir almodovar filmi oldugundan begendik tabi, hele filmin ba$indaki sahnede penelope cruz dogum sancilari arasinda o kadar guzel ki, bu kadin dergilere poz verdiginde bile bu kadar guzel olmayi ba$aramiyor.. ayrica bu dogum sahnesinde* ozellikle ya$li kadinin laflari beni gulmekten oldurmu$tur.. insanlari instituto cervates estambul'a cekip ispanyolca ogrenmeye itebilecek kadar guzel bir sahnedir: "... vamos, vamos, puja, puja, puja, sigue, sigue, muy bien, muy bien ..."

    bence filmin en guzel mesaji, hemen her zaman birilerinin mutlulugunun ba$ka birilerinin fedakarligi sayesinde oldugu gercegidir..
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap