3 entry daha
  • eğer floransa'daki zamanınız kısıtlı ve uffizi'yi görmeden dönmek istemiyorsanız, 4 euro fazla ödeyerek internetten bilet alabileceğiniz ve kuyruk bekleme derdin kurtulabileceğiniz müze.

    ek ücretli biletlerde her saat başı belirli sayıda kişi alındığından, son gün oradan almak isterseniz bulamayabilirsiniz. şöyle ki, biz saat 14.00 gibi gittik ve en erken giriş 19.00'daydı. zaten kuyruktan hiç bahsetmiyorum, beklemeye ömür yeter mi bilinmez.

    bilet alırken de sabah saatlerini tercih etmeniz faydalı olacaktır. en iyisi erken bir saatte çok yorgun değilken gidip, sabah enerjisini orada tüketmek. çünkü gezmekle bitmiyor, pencerelerin manzarası bile güzel. üst katında bir kafesi var, ama orada yer bulanlar nasıl başarıyor bilmiyorum.

    özellikle görmek istediğiniz bir sanatçı veya eser var ise, gitmeden önce bulunduğu salonu öğrenmeniz faydalı olacaktır. kılavuzlarda yazılı salonlar değişmiş olabiliyor, ama sağda solda değişikliklere ilişkin bilgilendirme var. o uyarılara dikkat ederseniz, tam çıkarkan "aa şunu da görmedik" demezsiniz.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap