5 entry daha
  • an itibariyle bayağı olmamış bir eventtir. sen git en iyi yazarlarından biriyle* iki tane epik avengers serisinde bunca zaman hazırlığını yap, gelmiş geçmiş en büyük event diye hypela (ki aynı dönemde çok yakın bir temadakii dc eventi * sessizce olup biterken) sonra da resmen hiç bir şey olmasın.

    bu event döneminde 3-5 dergi dışında bütün dergiler iptal edildi ve yerlerini battleworldde geçen aylarca süren mini serilere bıraktı. bu dergilerin ise çok çok azı ana hikâyeye bir şey kattı.

    ana seri ertelendikçe ertelendi, 8 sayıdan 9 sayıya çıktı. buna rağmen bazı sayılarda çok az şey oldu, bazı olaylar ise çok çok ani gelişti. okuyunca herhalde bu bir yan seride olmuştur diyorsunuz ama yok, olmamış öyle bir şey.

    en eğlenceli yanı ise daha hala bitmemiş olmaması. ana serininin 7. sayısı çıktı en son ama eventten sonra başlayacak olan dergiler de sanki event bitmiş gibi yayınlanmaya başladı. ıron man ve spider-man dergilerinin 3. sayıları yayınlandı hatta uncanny avengers'ın annual sayısı bile çıktı.

    ne değişti deseniz, alternatif evrenlerden bir kaç karakter ana evrene geldi, bir iki karakter ölmüş/kayıp halde. evet bu çok önemli, çok büyük eventin sonucu bu (ki daha bitmedi bile!).
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap