15 entry daha
  • 5 sene önce yaptırdığım basit ve minik; hakkaten miniminnacık boyuttaki bir dudak dolgunlaştırma enjeksiyonunun, 5 sene sonra komplikasyon oluşturması sonucu beni insandan orangutana doğru eviren bir mutasyona girmenin haklı gururu içindeyim... hayır, literatür yarıyorlar, yok böyle bişey. yok böyle bi komplikasyon süresi!

    6 ay sonra beliren komplikasyon var, 5 ay var,
    ama 5 sene nedir ulan?!?

    üstelik normalde 2,5 , max 3 sene hafif dolgun kalması gereken dudak 5 senedir ilk yapıldığı zamanki gibi takılıyordu. gürüntüden memnun olduğum için sallamamıştım ama resmen götüme girdi o şemsiye.
    şu an ayrı şehirde yaşıyorum. enjeksiyonu bağdat caddesindeki bi plastik cerraha yaptırmuıştım o zamanlar. orda yaşıyordum...

    burda şahane bi estetik cerrah aile dostumuz var. yanındaydım bugün. o da kesinlikle açıklama getiremiyor. yanaklarımda ve çenemde filan 3 gün içinde abuk subuk sert-acılı kitleler türedi.
    bi kısmı gün içinde yayıldı ve yüzümün alt kısmını bütünüyle asimetrik bi şekle soktu...
    anne ben amorf oldum.
    dudaklarım o kadar şişti ve derisi gerildi ki, resmen yırtılacak diye korkmaya başladım. bildiğin zenci dudağı, 3. sınıf pornocu dudağı, angelina jolie dudağı oldu (hayır kesinlikle güzel değil, sadece tuhaf)

    1 hafta kadar bi antienflamatuar deneyip, sonuç olmazsa yüzüme steroid iğneleri yapılması gereken bi sürece girecekmişim.
    o da olmazsa biyopsi+cerrahi

    bikaç sene sonra gene minicik bi boyut oynaması için meme cerrahisi düşünen şahsımı artık kesinlikle kaybetmiş branştır.
    tövbeler tövbesi. bi daha kendini elletini eşek sudan gelene kadar dövsünler.
    gitti mis gibi surat amk :/

    edit: antienf. tedavisi işe yaramadı. steroid iğneleri yaptı doktorum yüzümdeki acılı odaklara. 2 güne indi surat. daha da tekrarlamadı.
    ama dudaklarım hala doğal hali gibi değil. dolgun yani. enjeksiyon geçmedi (gerçi görüntü estetik olduğu için bundan şikayetim var diyemem)
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap